Film i Skoven 2018

May 19 2018 09:30 - May 20 2018 17:30

Tumlepladsen, Dronning Margrethes Vej 107, 8200 Aarhus


Film i Skoven - Aarhus’ film og -kulturfestival for børn i alderen 3 - 10 år og deres voksne - vender efter et succesfuldt første år tilbage den 19. – 20. maj 2018. Ligesom sidste år kommer festivalen til at foregå i Riis Skovs fortryllende rammer.

Endnu en gang præsenterer vi de bedste film for børn - heriblandt forpremierer på spændende danske og internationale film, sjove og fantasifulde kortfilm og højtelskede klassikere. Derudover kan du også denne gang høre musik og litteraturoplæsninger fra velkendte navne, fordybe dig i sjove og kreative aktiviteter såvel som opleve film og optrædener af lokale børn fra Aarhus. Ikke mindst kan du få dig et lækkert måltid mad, mens der til mor, far og bedsteforældrene også vil være en god kop kaffe og en velbrygget øl. Gå ikke glip af denne unikke og magiske oplevelse. Tag din familie under armen og med ud i skoven, hvor fantasien kan få frit løb.

Læs mere om festivalen: www.filmiskoven.dk

Skole eller Institution? Send os en email på: uddannelse@filmiskoven.dk, og vi sender dig information om vores skole- og institutionsdage, der løber fra 16-18. maj.

Børn under 3 år har gratis adgang.