FIT-YES træning Hammerum/ Gjellerup

06 okt 2020 kl. 17:30 - 27 nov 2020 kl. 18:30

Deltagerne kommer igennem en udfordring, som ikke blot udfordrer deres krop, men også deres målsætninger, psykiske formåen, vaner, adfærd m.m.

FIT-YES træning: 
Vi har det SUPER sjovt og der er plads til alle. Typisk på en udfordring er aldersfordelingen mellem 18 og 65 år. Vægten svinger mellem 47 kg til 140 kg. Træningen er primært med din egen kropsvægt og vil foregå på tid. Dvs. hvis du bliver bedt om at tage rygbøjninger i 30 sekunder, så vil der være nogle der kan udføre 30 stk. og andre som kan lave 2 rygbøjninger, men alle er færdige på samme tid. Der vil være udstrækning med lidt inspiration/citater til motivation, målsætning og vilje. Det hører du mere om på registreringsdagen.

Fit-yes træning er et sjovt koncept, hvor resultater er fokuset. 80% fokus på kost 20% på træning.

Det er bevist, at gennemførelse er nemmere hvis du starter en ny livsstil sammen med en anden person. Så udfordre gerne en fra familien eller en ven / veninde.


If it doesn’t challenge you - it doesn’t change you!

199,- dkk i registreringsgebyr for deltagelse i udfordringen, som indeholder:

 • 16 fitness-timer
 • Træning tirsdag og torsdag kl. 17.30 - 18.30
 • Vi træner ude.
 • 2 Bodyscanninger med tanita vægt
 • Fitness test X 2
 •  weelness evaluering,ernæringsvejledning, support


VED DIN TILMELDING ACCEPTERER DU: 

FIT-YES træning Hammerum/Gjellrup - Vilkår og krav

Ved din tilmelding accepterer du følgende vilkår og betingelser for FIT-YES træning:

 1. FIT-YES  er 16 træningstimer. Du vælger selv intensiteten på din træning, da du bruger din egen krop og selv bestemmer hvor meget energi du ligger i det enkelte træningspas.

  Bemærk at der ved al motion kan være en risiko for at få skader, men at det er dit eget ansvar. FIT-YES bærer ikke ansvaret for eventuelle skader, som du pådrager dig under din træning. Derfor anbefaler vi at du kun presser dig selv til et niveau, hvor du ikke bliver utilpas. Hvis du føler ubehag eller bliver svimmel bør du holde inde med træningen eller tilpasse intensiteten.

  Personer med en dårlig eller tvivlsom sundhedsmæssig tilstand er muligvis ikke egnede deltagere på holdet.

 2. Ved din tilmelding erklærer du, at du:
  - er fysisk velfungerende og er i en god sundhedsmæssig tilstand eller har fået grønt lys efter en samtale med egen læge til at deltage i en normal motionsrutine.
  - ved at alle øvelser varetages af dig på din egen risiko.
 3. I forbindelse med træningerne tages der billeder til inspiration. Disse kan blive anvendt på Facebook, primært i en lukkede  Facebook gruppe.
 4. FIT-YES opbevarer dine bodyscanningstal mv.  i den periode hvor ovenstående hold kører.
 5. FIT-YES handler om resultater og teamwork i et positivt miljø. Derfor forventes det at du som deltager møder op til start- og slutscanning undervejs i de 6 uger, har en positiv attitude og at du derved bidrager positivt til fællesskabet. Vi forbeholder os retten til at kunne afvise deltagere, der ikke lever op til disse forventninger.
 6. FIT-YES træning er et opfølgningskoncept for kunder, der anvender Herbalifes produkter som en del af en sund og aktiv livsstil, hvor andre deltagere også har fået mulighed for at tilmelde sig. 
 7. Da 80% af dine resultater kommer fra kosten ,tilbydes alle nye deltagere en ernæringsvejledning indenfor de første fjorten dage.

Øvrige

 •   Børn under 15 år kan følges med en voksen, som er tilmeldt Fit-yes træning
 •   Alle træninger foregår tirsdag og torsdag kl. 17.30-18.30. Vi træner udenfor.

    På registreringsmødet vil der være grundig information og eventuelle yderligere spørgsmål vil blive besvaret.

  Alle bodyscanninger, wellness evalueringer og øvrige arrangementer foregår pt hos FIT-YES Hammerum hovedgade 34, 7400 herning

Datoer: 

Tilmelding til Info møde : søndag d 4 okt kl 10 ( det tager ca en time) tilmelding på sms til mobil nr 26368165 der kan være 6 personer pr klokkeslet

Der vil være start scanning ved info mødet

Slut scanning : d 26 november kl 19