For daginstitutioner/ Månens hemmelighed - en interaktiv teaterinstallation

Valhalsgade 4, 2200 København
Mar 19 2021 09:30 - 11:00
Super organiser

KALDER ALLE BØRN! Månen har brug for jeres hjælp!

Noget er galt! Havene stiger og stiger! Tidevandet skifter ikke som det skal, og byer står under vand. Vi har brug for alle børnenes hjælp til at få balancen tilbage i naturen. Det kræver mod, listefødder og et godt tag på blæksprutter at hjælpe månen! 

Det lader til at månens hjælper - den gamle havskildpadde har mistet sit æg til nogle stygge pirater! Hvis ægget ikke kommer tilbage til sin strand, bliver det ikke udklækket. Og så vil havene stige og stige! Vi har brug for alle børnenes hjælp til at forpurre piraternes skumle planer om en verden dækket af vand! 

Kom med på en magisk rejse ned på havets bund, mød gopler og havets mægtigste blæksprutte Kranken. Hvis du er modig, kan du få Blæksprutten til at hjælpe dig med at følge det gamle skattekort, Og hvis du har listefødder kan du snyde Piraterne og få ægget på plads. 

Hvad: En interaktiv teaterinstallation i Osramhuset.
Hvornår: Fredag d. 19. marts. Vi har ture fra kl. 9.30-10.45
Hvem: Dagintuitioner med børn i alderen 3 til 9 år.  
Hvordan:
 Vi sender grupper på syv børn afsted på en rejse rundt i Osramhuset hvert kvarter. Turen tager ca. 30 min. 

Arrangementet var oprindelig en del af Den Lille Kulturnat. 

Koncept og Idé: Sofie Hem Jensen og Marie Blædel Larsen. Arrangementet er videreudviklet i samarbejdede med Heidi Maria Sørensen, Clara Petri Hansen og Sofie Frank Olsensen

Blæksprutten v. Henriette (Sene N), Scenografi v. AFUK, Sofie Franck & Lokalet - Rum for opfindsomhed.
Naturvejleder: Trine Bang Hansen (Den Bemandede Legeplads Byoasen) Lyddesign v. Christian Hørby Rasmussen 

 Kæmpe tak til børnekulturstedet Zone 2 i Valby Kulturhus og AFUK Akademiet For Utæmmet Kreativitet for lån af scenografi fra vinterferiens sanse-udstillingen.

OSRAMHUSET ER ET AKTIVT og åbent kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne.
Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox