Foredrag med sundhedsekspert Michelle Kristensen

Feb 03 2020 19:00 - 21:00

Magasinet, Farvergården, 5000 Odense

Ønsker du en sundere livsstil? Vil du gerne have konkret og brugbar viden om kost og træning? Skal 2020 være året, hvor du gennemgår en livsstilsændring og bliver sundere, gladere og får mere overskud i hverdagen? Så har du muligheden nu, når en af Danmarks populæreste sundhedseksperter, Michelle Kristensen, den 3. februar 2020 besøger Magasinet i Odense med sit populære foredrag Mission Sund.


Michelle Kristensen er sundhedsekspert på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark på TV2 og er aktuelt en af landets mest populære eksperter indenfor ernæring, træning, sundhed og trivsel generelt, og så har hun samlet +100.000 følgere på sine Instagram og Facebook-profiler.
 Sunde mennesker er gladere mennesker med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette topmotiverende og underholdende foredrag, hvor hun blandt andet trækker på sin brede praktiske og teoretiske erfaring. Hun udfordrer de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at mennesker med sundere vaner også er mere effektive, produktive og har en langt højere trivsel.

Undervejs i foredraget får du kendskab til en række af de lavpraktiske anvisninger og øvelser, Michelle Kristensen også anvender på sine meget populære MK Bootcamps, som har været med til at manifestere hende som en af Danmarks absolut førende sundheds- og ernæringseksperter. Med helt konkrete eksempler og pædagogiske forklaringer viser hun, hvordan du selv med mindre ændringer i forhold til kost, motion og træning kan give livsglæden et kæmpe løft. 

Køb din billet nu og få en FANTASTISK kickstart på din sundhed i 2020. 

Vi glæder os til at se dig!

Der vil være mulighed for at købe og få signeret Michelle Kristensens bøger denne aften.

Tid: Mandag den 3. februar 2020 kl. 19.00 - 21.00 (2 x 45 minutter + pause)

(Dørerne åbnes kl. 18.00, og det er unummererede pladser)