Fremvirkes Akademi - hele sæson 5

Oct 28 2019 17:00 - Jan 08 2020 20:00

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

Tænk, hvis man kunne få en både dybere og bredere forståelse af verden med et snuptag!

I Fremvirkes Akademi tager hver undervisningsgang 3 timer. Inden vi mødes, får du tilsendt nogle korte tekster, som danner grundlaget for aftenens præsentation og vores diskussioner.

Fremvirkes Akademi har aldrig mere end 14 deltagere, for vi skal have god tid til, at alle kan komme til orde. 

Fremvirkes Akademi strækker sig over 8 undervisningsgange, og det er femte gang, vi tilbyder programmet.

I Akademiet bliver du præsenteret for en sammenhængende forståelse af, hvordan mennesker oplever verden og skaber mening i livet. Du får indlik i modeller, der illustrerer, hvordan samfund udvikler sig, i takt med at de bliver større og mere komplekse. Og du får mere viden om den teknologiske udvikling, og hvordan det påvirker vores hverdag og verden som helhed. Alt vores indhold bygger på videnskabelig forskning og klassisk filosofi.

I Akademiet kommer du til at arbejde med modellerne og får dermed mulighed for at forstå verden gennem nogle ekstra briller. Du kan komme til at se mønstre i udviklingen omkring dig, som ellers er vanskelige at få øje på.

Hvis du arbejder med undervisning, ledelse eller med mennesker i det hele taget, vil Fremvirkes Akademi give dig ny og konkret brugbar viden. Hvis du "blot" er nysgerrig, lover vi dig en oplysende, meningsfuld og sjov aften.

Fremvirkes Akademi kræver ingen bestemte forudsætninger, men du skal være indstillet på at læse forberedelsesteksterne (ca. 10 A4 sider pr. gang). 

Du kan se alle datoer og indhold for de enkelte aftner i Fremvirkes Akademi ved at klikke på Fremvirke ovenfor eller her: http://fremvirke.dk/arrangemen....