Ginsmagning - Fadlagret gin

May 18 2017 19:00 - 21:00

Bøf, Dronningens Tværgade 22, 1302 København K


En tasting extraordinaire - fadlagret gin

Det kommer næppe som en overraskelse for de fleste, at langt det meste gin bliver indtaget sammen med tonicvand som Gin & Tonic. Men der findes faktisk et højere niveau – a higher level – af nydelse, når det kommer til gin. Et niveau der placerer sig tæt op ad spiritus som rom, whisky og cognac. Det niveau hedder ’den fadlagret gin’.

Den 18. maj hylder vi de fadlagerede ginner med en tasting extraordinaire. Aftenen indledes med stjernespækket besøg i form af Henrik Brinks, Master Distiller hos Copenhagen Distillery, der vil give os en førstehåndsberetning om lagringsprocessen og arbejdet med hans nye Copenhagen Oak Gin.
Derefter kaster vi os over en perlerække af fadlagrede ginner fra hele verden, der på den ene eller den anden måde forfiner den ædle fadlagringskunst inden for gin.

Aftenens smageprogram byder på følgende:

  • Copenhagen Oak Gin: Vi skal smage hele tre versioner af Copenhagen Distillerys fadlagrede gin: first fill, second fill og third fill. Præsenteret af manden der rent faktisk laver den!
  • Bombay Amber: Så meget andet end den legendariske Bombay Sapphire Gin, vi efterhånden kender så godt.
  • Rogue Pink Spruce Gin: ”Ocean aged in pinot noir barrels” - amerikansk gin fra Oregon.
  • Citadelle Réserve Gin vintage 2009: Fra dengang Citadelle lavede unikke vintageårgange med deres fadlagrede ginner.
  • Four Pillars Barrel aged Gin: Solera-lagret udgave af den australske Four Pillars Rare Dry Gin.
  • Vor Gin Barrel Aged: Der sker utrolige ting, når man hælder 100% islandsk spiritus på virgin barrels.

Smagningen foregår, torsdag den 18. maj 2017 kl. 19.00, på restaurant Bøf, Dronningens Tværgade 22. Vi smager alle seks ginner neat/rent, og nørder os helt ned i mindste detalje.

Billet

Not Available