God Mother (Swe) + Support: Shocking White - first G.M. show in DK!

Aug 19 2017 20:00 - 23:45

UnderWerket, Valgårdsvej 2, 2500 København


Vores svenske naboer har i tidens løb spyttet mange imponerende bands ud, men få er lige så nådesløse og fandenivoldske som Stockholmske God Mother. Til sommer drager de ud på en længere europæisk turné med The Dillinger Escape Plan, hvilket bringer God Mothers beskidte hardcore forbi UnderWerkets intime rammer til et intensivt headliner show den 19. august, og vi kan godt love at det kommer til at gå vildt for sig. Bandet har tidligere turneret med prominente navne som Rotten Sound og Bane, og fremhæver blandt andet Cult Leader, Nasum, Converge, m.fl. som indflydelser på deres musik.

God Mother udgav deres fremragende album ”Maktbehov” i 2015, hvilket modtog meget ros fra større musikmagasiner, såsom Metal Injection, Loudwire og Pitchfork. Derudover, blev de tidligere i år signeret til Party Smasher Inc. og spillede på den berømte SXSW festival. Man kan altså roligt sige, at God Mother har formået at skabe et navn for sig selv, samt et rygte, der allerede har spredt sig til den anden side af Atlanterhavet. Gå ikke glip af dette imponerende bands allerførste koncert i Danmark, når de gæster den svedigste kælder i Valby!

Support:

Aftenens support kommer fra det Århusianske støjrock/post-punk band Shocking White, som vil blæse os helt ind til baren inden God Mother indtager scenen.

Shocking White har for kort tid siden udgivet deres nye album "Ghosting" gennem Tapetown Records, hvor den frådende støj står i fokus sidestillet med den gode sangskrivning. Der er altså god grund til at dukke tidligt op på UnderWerket denne lørdag aften!


General Admission

Not Available