OBS: P.g.a. gældende restriktioner må du kun deltage ved én af KU.BEs koncerter pr. dag og du opfordres til at forlade KU.BE når forestillingen er afsluttet.

Forfatteren Cecilie Eken har skrevet flere børnebøger om svære emner – i Historien om V er det sorg og savn, der er i fokus; et barn rejser ud for at finde sin far, men finder noget andet. Sin V. Li-Ying Wu har sat smukke, skæve og blide toner til historien, og Musikteatret SAUM står for forestillingen sammen med ZeBU og Den Ny Opera i Esbjerg. En forestilling for børn fra 9 år og op, en musikalsk fortælling, der balancerer tyngde, smil og skønhed.

KLANG – Festivallen er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. Pga. coronakrisen finder KLANG i år sted 30/10-8/11 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG-Festivalen passer på dig under de nuværende coronarestrikstioner på klang.dk

*Der er samme billetpris for børn og voksne. 

Community

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.