Hold i hånd med Händel

Nov 11 2018 15:00 - 17:00

Koncertkirken, Blågårds Plads 6A, 2200 København

Hold i hånd med Händel - et musikalsk portræt af barokkens stjerne

Camerata Øresund ser frem imod at invitere publikum med ind i en spændende verden og tid med en af vores absolutte yndlingskomponister: Georg Friderich Händel.  Allerede i  levende live kendte hans popularitet ingen grænser og gav ham nærmest status på lig med en nulevende popstjerne!  Til hans begravelse deltog over 3000 mennesker - og i 2018, knap 260 år efter hans død, ligger hans oratorium “Messias”  stadig i top 10 over mest opførte klassiske værker.

Men hvem var dette musikalske og dramatiske geni og hvorfor er hans musik så populær? 

Camerata Øresund laver et musikalsk portræt af manden med det store temperament, store korpus og store (livs-) appetit. 

Ved hjælp af to unge fremragende sangere, Beate Mordal og Kristin Mulders, fortæller og iscenesætter vi Handels gådefulde liv på en levende og vedkommende måde.

Händels musik er sprudlende, levende og humoristisk  men også dramatisk med en hjerteskærende smerte. Og ud af den usædvanlige store mængde musik Händel skrev, sammensætter vi et program som illustrerer hans liv på flotteste vis.”Hold i Hånd med Händel” er en del af Camerata Øresund koncertserie med musikalske komponistportrætter;  sidste år var det Telemanns liv som blev illustreret med koncertprojektet, ”Tæt på Telemann”. Nu er det Händels tur og vi glæder os til at give publikum et indblik i historien om denne mand, som stadig rammer os lige i hjertet med sin musik.

Medvirkende: Camerata Øresund – kunstnerisk ledelse: Peter Spissky

Kristin Mulders: alt-solist

Beate Mordal: sopran-solist

Koncerten støttes af: Statens Kunstfond, Københavns Musikudvalg, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Dansk Kapelmesterforening

Paid Ticket

Not Available