HOMESICK HANK @KB18

Aug 18 2017 20:00 - 23:30

KB18, Kødboderne 18, 1714 København


Homesick Hank live in concert at KB18.

Det danske band Homesick Hank blev dannet i 2002 og bevægede sig naturligt i det, der dengang gik under navnet alternativ country. Deres debutalbum ”Hey” fra 2004 bragte begrebet nordicana ind i billedet. I 2006 kom deres andet album ”Leave It Behind”, der blev indspillet i Kentucky hos Paul Oldham – bror til William Oldham bedre kendt som Bonnie ”Prince” Billy, der medvirker på indspilningerne.

Samarbejdet med prominente amerikanske navne er fortsat. På bandets seneste album ”Beautiful Life” fra 2015 medvirker Mary Gauthier. På pladen medvirker også Camilla Munck, som var sangerinde i Wynona – et andet dansk band, der i starten af nullerne satte fornem standard for alternativ country herhjemme. Homesick Hank sætter noget på spil i de mørke sider af tilværelsen, og som en anmelder i Gaffa skriver om det seneste album, så befinder en forrevet Hank sig bedst i det nordiske vemod.

Homesick Hank spillede i juni på Komos Festival, og de er også på programmet på dette års Tønder Festival.
På KB18 får ødegårdstrioen selskab af Michael Stern (guitar), Sara Indrio (percussion/vokal) samt Camilla Munck (tangenter/vokal).

https://m.youtube.com/watch?v=EOtISP3OQTg

General Admission

Not Available