Hvor blev kærligheden og samhørigheden af?

Rømersgade 3, 1362 København
Jun 10 2021 19:00 - 21:00

Kom til spændende foredrag i hjertet af København - hos Psykologerne

Vi elsker at dele vores viden med dig som er nysgerrig, har det svært eller har overvejet at søge hjælp. Derfor er du inviteret til en spændende foredragsrække, som starter i efteråret 2020 og som fortsætter i vinteren og foråret 2021. Vi underviser om de psykologiske emner som vi brænder for og arbejder med - så du får det bedste af det bedste. 

Hvor blev kærligheden og samhørigheden af? Ved psykolog og parterapeut Line Brøgger Mikkelsen  


Mange par oplever over tid, at fællesskabet og samhørigheden ophører. Årsagerne kan være mangeartede, men effekten er den samme: tab af kontakt, tab af nærhed, tab af fællesskab, tab af kærlighed.

Dette foredrag handler om de mest almindelige svære mønstre vi ryger ind i med vores partner, når konflikterne overtager. Og hvordan vi ved at blive mere bevidste om det der udløser og vedligeholder konfliktmønsteret i mellem os kan lære at træde ud af mønsteret og komme tilbage på sporet af den relation vi begge ønsker og trives bedre  i.

Kom alene eller med din partner, og få en større forståelse for og indsigt i hvilke svære mønstre der ende op med at kvæle parrelationen, hvis ikke vi sammen begynder at tage livtag med dem.

Om mig: Jeg har de sidste 7 år specialiseret mig i arbejdet med par og parforhold. Jeg er uddannet i emotionsfokuseret parterapi ved Sue Johnson/ Jette Simon, PREP (prevention and relationship enhancement program), Partjek og har taget kurser hos blandt andre Ester Perrel og Patricia Papernow. 

Det praktiske. 

Vi tager covid-19 situationen alvorligt og har derfor kun et begrænset antal billetter. Du køber din billet her på billetto.

Hvis foredraget forhindres af dig eller os, grundet sygdom eller restriktioner, får du dine penge refunderet. Vi serverer ikke drikkevarer og lignende, men du er velkommen til at medbringe din egen lækkeri fra vores forhave, torvehallerne. 

Adresse: Rømersgade 3, 1 sal (hos Psykologerne).

Tid: kl 19-21 (dørene åbner kl 18:45).

Har du spørgsmål? Find os på facebook: Psykologerne. Her finder du foredraget som begivenhed og kan kontakte os derigennem.


Foredragsrækken Forår-Sommer 2021.

26-05-2021: Når smerten rammer dig - og ikke går væk. Ved psykolog Mette Sloth.

1-06-2021: Når en du holder af bliver ramt. Ved psykolog og stress-ekspert Eva Borgen Paulsen.

10-06-2021: Hvor blev kærligheden og samhørigheden af? Ved psykolog og parterapeut Line Brøgger Mikkelsen.

Attendees

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox