Inspirationsdag for SOLO-selvstændige

Oct 12 2017 13:00 - 16:00

Perron 28, Klostervej 28, 8680 Ry

Er du kreativ, og går med drømmen om at starte dit eget, men måske ikke tør
sige dit faste job op?

Eller...

Er du netop sprunget ud i livet som selvstændig, og bokser med en masse spørgsmål om, hvordan du bedst muligt omsætter dine kreative evner til en leverpostej?

Eller måske har du været i gang i et par år, men har brug for nye perspektiver på, hvordan du driver din virksomhed videre.

Palle Schmidt har netop udgivet bogen SOLO – Survival guide til kreative freelancere, hvor han deler ud af sin erfaring og konkrete viden om, hvordan man strikker et liv sammen som kreativ SOLO-selvstændig.

PALLE KOMMER TIL RY!

Han vil fortælle lidt om sin rejse som kreativ SOLO-selvstændig. Og du kommer til at arbejde med, hvordan du driver din virksomhed videre, så der bliver plads til det, du brænder for– at være kreativ.

Prisen er kun 100 kr + gebyr – og så får du både kaffe, vand og sandwich med i købet!


Palle Schmidt er selvlært illustrator, tegneserietegner og forfatter. Efter fejlslagne studier på universitetet og Arkitektskolen sprang han i 1998 ud som freelance-illustrator og så sig aldrig tilbage.

Palle har udgivet flere bøger, og er især kendt for sine anmelderroste graphic novels Blodets Konkubine (2008), STILETTO (2013) og Den sidste gode mand (2017). Han er udgivet i USA med bl.a Thomas Alsop, der i avisen USA Today blev udnævnt til årets bedste miniserie i 2014. Udover at skrive og tegne, underviser han i tegneserier på comicforbeginners.com og laver podcast med forfattersamtaler på plotcast.dk


Perron 28 er et arbejdsfællesskab i Ry, hvor solo-selvstændige arbejder side om side med hver deres virksomhed. Vi hepper på hinanden, sparrer med hinanden og nogle gange løser vi også opgaver sammen.

General Admission

Not Available