Jagten på den hemmelige nøgle - Åben Skole

May 08 2015 14:00 - 18:00

Indgangen til Det Kongelige Biblioteks Have, Søren Kierkegaards Plads, 1221 København


Gratis tilbud til skoler i Københavns Kommune
Åben Skole tilbyder skoleklasser i Københavns Kommune at deltage gratis i Jagten på den hemmelige nøgle fredag 8. maj. Orienteringsløbet henvender sig til klassetrin på mellemtrinnet og kombinerer idræt, historie, billedkunst og kristendomsundervisning.

Igennem løbet vil eleverne blive introduceret til emner som fortidens overtro, oldtidens myter og jødisk mystik. Løbet varer ca. 1 time og giver gratis adgang på Thorvaldsens Museum, Christian 4.s Bryghus, Dansk Jødisk Museum og Rigsarkivet.

Selvom tilbuddet er gratis, så skal man bestille en billet, og det er efter først-til-mølle. Vær opmærksom på, at der er en særskilt Billetto-side for Åben Skole-billetter til Jagten på den hemmelige nøgle!


Det praktiske
1 klasse med 28 elever og 2 voksne skal bestille 1 billet til det ønskede tidspunkt.

Løbet foregår i tidsrummet fra kl. 14.00-18.00 - der sendes et hold afsted hver halve time.


Et løb gennem åndernes rige
Porten til åndernes rige er blevet åbnet ved et uheld, og ældgammel mystik breder sig på Slotsholmen! Hekse og spøgelser lurer bag hvert hjørne, og kun DU kan lukke porten igen - men vær på vagt!

Tag med på orienteringsløb på Slotsholmen. Jagten går gennem Rigsarkivets mørke, mystiske gange, forbi de danske kongers spooky statuekirkegård i Christian 4.'s bryghus, Thorvaldsens tomme grav og Dansk Jødisk Museums gamle bygninger. Undervejs kommer du igennem alverdens prøvelser – så husk både løbesko og vovemod i jagten på den hemmelige nøgle!


Se film fra Jagten - gennem historien 2014.

8. maj - 14.00

Not Available


8. maj - 14.30

Not Available


8. maj - 15.00

Not Available


8. maj - 15.30

Not Available


8. maj - 16.00

Not Available


8. maj - 16.30

Not Available


8. maj - 17.00

Not Available