Jazztrio på KUMUS

Jun 17 2018 10:30 - 13:30

KUMUS, Fuglsang, Nystedvej 71, 4891 Toreby L.

En festlig søndag på Fuglsang!
Michael Axen Jazztrio spiller i KUMUS, nabo til Fuglsang Kunstmuseum.
Og om eftermiddagen er der tur med naturvejlederen.

Jazz
Michael Axen Jazztrio består af Casper Gyldensøe på guitar, Elo "Luffe" Lindhartsen på bas og Michael Axen på trommer.
Casper og Michael underviser unge, lovende, lokale talenter fra Lolland-Falster på Musikskolen. Og ”Luffe” spiller bas for bl.a. Nykøbing F. Revyen. (OBS! Yderligere oplysninger om musikerne nedenfor).
Vi mødes kl. 10.30 til et glas most/vin eller en kop kaffe/te. Og fra kl. 11 til 13 er der jazz - med en pause midtvejs.
Koncerten er arrangeret af Fuglsang Musikforening og venneforeningerne for hhv. Fuglsang Kunstmuseum og Ensemble Storstrøm.
Prisen er 150 kr. for medlemmer af en af de tre foreninger, mens ikke-medlemmer betaler 200 kr.
Billetsalget åbner 1. marts. Husk at medbringe billetten til arrangementet.

Frokost
Efter koncerten kan du spise frokost i museets café. Caféen har et særtilbud på en frokostsandwich til 75 kr. Billetter med frokost skal købes senest 9. juni

Tur med naturvejlederen
Om eftermiddagen kan du komme med naturvejlederen på en vandring rundt i det smukke herregårdslandskab. Her får du fortællinger om landskabet, naturen og om hvordan mennesker har levet i området i tusinder af år. Turen har forbindelse til den udstilling (Jordforbindelser), som er på kunstmuseet.
Prisen er 20 kr., og det er gratis for børn under 12 år.
Turen starter kl. 14.30 ved den gamle smedje nær kunstmuseet.

Casper Gyldensøe er guitarist, sanger, komponist og arrangør. Oprindeligt fra Falster, men har i en længere årrække været bosat i New York, hvor han som professionel musiker blandt andet har optrådt med Joe Lovano, Michel Camilo og George Garzone. Desuden har Casper turneret rundt i USA med showbandet Joey Scott and the Connection.
Nu er Casper hjemme i Danmark igen, hvor han holder koncerter og underviser musiktalenter fra Lolland-Falster.

Elo "Luffe" Lindhartsen har spillet bas for næsten alt og alle siden 70'erne. Jazz, underholdning, revy, teater, tv og radio. Er p.t. aktiv som bassist i bl.a. Nykøbing F. revyen, Four Jacks og Cc Rider Band med Jesper Lohmann.

Michael Axen er session-musiker indenfor jazz, rock og underholdning: Nykøbing F. revyen (nu på 18. sæson), teatre i København, tv/radio, Majbritte Ulrikkeholm, Jørgen Emborg, Jette Torp, Thomas Eje show, Kristian Jørgensen/Jakob Fischer kvartet, Tor Backhausen, Jesper Thilo og mange flere.
Ligesom Casper underviser Michael også på Musikskolen.

Medlemsbillet

Not Available

Billet

Not Available

Medlemsbillet incl frokostsandwich

Not Available

Billet incl frokostsandwichBillet

Not Available