Jorden rundt og hjem igen

Sep 02 2020 19:30 - 21:30

Tickets DKK 195.00

No Tickets Available
Go with friends

Foredrag af Emil Midé Erichsen

Emils passion for at sejle har rødder tilbage i familien. Emils far, tv-vært Mikkel Beha, voksede selv op på Nordkaperen med sin far, Troels Kløvedal.

I 2016 vendte Emil Erichsen hjem til Danmark efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana.

Emil fortæller her historien om den omvæltning, det var at komme hjem igen. Gennem nye historier fra sejlturen og endnu ikke viste klip fra Kurs mod fjerne kyster, vil Emil tage dig med ombord på Havanas rejse hjemover og med indlevelse fortælle om, hvordan det var fra den ene dag til den anden at skifte den stille hverdag på båden ud med et liv hjemme i gamle rammer, men med et forandret syn på tilværelsen.

Emil fortæller også om en jordklode, der er hårdt presset og under forandring. Forandringer som Emil har oplevet på egen krop på rejsen fra den sydlige halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for polarcirklen.

I foredraget tager Emil dig også med op langs vestkysten af Norge og hele vejen til Svalbard med familiens ”nye” skib Wallenberg. Med flotte billeder og videooptagelser kommer du med ned under overfladen, ned i den fantastiske blå verden og vil opleve svømmende kammuslinger, vilde spækhuggere og kæmpestore pukkelhvaler.

Nørrebrohallen er fuld af muligheder for fysisk og social udfoldelse - både hvis du kommer alene eller sammen med en forening. I hallen og de mange kroge bliver der dyrket alt fra fodbold, håndbold og basket til bordtennis, klatring og squash.
No Tickets Available