Julekoncert med Able Gospel Choir

Dec 16 2017 14:00 - 15:00

Fredens Kirke, Skibhusvej 162, 5000 Odense C

Able Gospel Choir inviterer traditionen tro til julekoncert, hvor vi vil underholde med gospel-inspirerede julesange og masser af juleglæde.

Til daglig holder vi til i Fredens Kirke, som egner sig rigtig godt til rytmisk musik, hvilket gør at vi igen i år er stolte af at kunne byde ind med ikke kun vores fantastiske pianist Pernille Arenfeldt, men også vores dygtige trommeslager Daniel Sloth Olesen og på bas gæster Kaare Bjerke.

Riv en times tid ud af kalenderen; lad julefred og lækre gospeltoner fylde dig, så du er klar til resten af december fyldt med alt hvad der til december hører.

Praktisk info

Tid og sted:
Koncerten foregår i Menighedssalen i Fredens Kirke, Skibhusvej 162 og starter kl. 14.00, men dørene åbnes kl. 13.30, så kom gerne i god tid og få en god plads. Der er gode parkerings muligheder ved kirken og i området omkring.

Pris:

Voksne - 75 kr.
Børn og unge (3 - 17 år) - 50 kr.
Børn under 3 år - gratis.

Køber du billetten i døren, kan du betale kontant eller via mobilepay.

NB! I år afholdes koncerten i Menighedssalen grundet udfordringer med plads, hvorfor der er færre pladser end sædvanligt, så køb gerne billetten inden koncerten, da vi ikke kan garantere der er billetter til salg i døren.

www.ablegospelchoir.dk

https://www.facebook.com/events/2112700092291367/

Voksen

Not Available

Børnebillet

Not Available