KVINDEAFTEN RINGKØBING

May 29 2017 18:00 - 22:00

Vesterhavshallen, Kongevejen 54, 6950 Ringkøbing

Inspirerende kvindeaften med stort MODESHOW i Ringkøbing.

Mød op til en sjov, spændende og inspirerende aften, hvor vi bl.a. får besøg af tv lægen Charlotte Bøving, skuespiller og komiker Søs Egelind, danser Elisabeth Dalsgaard og frisør Dennis Knudsen Der vil være modeshow med nyeste trends indenfor modetøj, sportstøj, smykker, nyeste hårtrends, vinsmagning m.m. Der er ligeledes mulighed for GRATIS bodyscanning.

Mandag den 29. Maj 2017 åbnes dørene kl. 16:30 for denne fantastiske aften. Showet starter kl. 18:00 og slutter kl. 22:00, så der bliver god tid til også at få alle de gode tilbud med dig hjem, som denne aften er spækket med.

På denne aften samles ALT under ét tag i et storslået arrangement, hvor du kan gå hjem med fornyet inspiration inden for mode og styling. Frisør, stylist og make-up artist Dennis Knudsen, som gennem de sidste 25 år har arbejdet med de fleste danske celebrities og internationale stjerne, kommer og vil demonstrere hvordan man på en enkel måde med få remedier kan få et flot hverdags look eller et forrygende fest look, dette krydret med morsomme anekdoter fra hans lange karriere i skønhedsbranchen.

På aften vil der ydere mere være mulighed for at købe super lækre produkter inden for tøj, sko, smykker, briller, make up, hårprodukter og vin til SPECIELLE PRISER!

Der kan vælges imellem 2 billettyper:

Entrébillet til 250 kr

Entrébillet inkl. tapas, et glas vin, til 350kr

Der vil være mulighed for at købe en sandwich, vin, chokolade og andre forfriskninger på aften.

Spørgsmål mail: info@luxeevent.dk

Billet

Not Available

Billet m/ tapas & vin

Not Available