Lasse og Mathilde m. Band - koncerten er flyttet til 27. september

Sep 27 2020 19:30 - 21:30

Med sig har Lasse & Mathilde et fantastisk band med 3 levende legender: Alex Riel, Wili Jønsson og Ole Fick.3 af sangene er skrevet i samarbejde med vennen og mesterproduceren Daniel Lanois, der normalt omgiver sig med navne som Neil Young,U2,Bob Dylan og Peter Gabriel. Den aktuelle single “Den halve vind" tegner lyden af et kommende mesterværk. Som Mads Kornum fra 33 Plus skrev i en anmeldelse efter at have hørt en koncert hvor dette band spillede sange fra det kommende album.

 “Man fristes til at bruge ordet verdensklasse og det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse & Mathildealbum i et par årtier eller tre !!”

Medvirkende:

Lasse Helner: Vokal & guitar
Mathilde Bondo: Vokal & violin
Ole Fick: Guitar (Burning Red Ivanhoe, Trille band, Monrad & Rislund m.fl)
Wili Jønsson: bas (Gasolin’, Bolværket, Frede Fup m.fl)
Alex Riel: Trommer (Savage Rose, Sebastian, Cæcilie Nordby m.fl)

Udtalelser: "Jamen for helvede, mine damer og herrer! Hvilken opløftende aften, som Lasse og Mathilde bød ind til! Man var jo lige ved at blive alvorligt forstyrret i sin sommerdepression!

Helt nye sange fra duoen, der netop nu er i studiet med Hans Krag Jacobsen og Ane Riel som tekstforfattere. Og det var GODE sange. Hver havde sin tydelige profil, god musik og medpoetiske tekster af høj standard. Og så backet af et fint, fint band: Wili Jønsson faldt godt og enkelt ind med bassen, Alex Rielswingede, Ole Fick spillede helt lyrisk elektrisk guitar medet svirp af blues og lækker slide." Henrik Strube, omtale af koncert i SOHO, Kbh

"Nyt album på vej fra Lasse & Mathilde–med hjælp fra musikalsk All-Star hold og selveste i samarbejde med musikmagikeren/mesterproduceren Daniel Lanois, der jo ellers normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel. Men et godt venskab, der blev grundlagt i de glade Midtfyns Festival dage –kan der altså også komme sange ud af. Og hvis kvaliteten for sangen

”Den halve vind” var pejlesnor for niveauet, så er der i sandhed noget af glæde sig til. Man kunne næsten fristes til at bruge ordet verdensklasse. 33Plus kunne konstatere at parret stadig skinner sammen når vokaler, violin og guitarstemmer i –og ikke mindst når de er i så godt et musikalsk selskab, som de var her. Det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse og Mathilde album i et par årtier eller tre! Foreløbig løfter vi på hatten i respekt over at de for en aften viste at de stadigkunne være hippe og hotte "Mads Kornum, 33Plus, omtale af koncert i SOHO, Kbh.

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox