MADAMA BUTTERFLY - Udsolgt!

Oct 30 2020 20:00 - 22:30

MADAMA BUTTERFLY

30. oktober og 1. november 2020

Helsingør Teaterhus


Puccinis japanske tragedie

Helsingør Kammeropera åbner sæson 2021/21 med Puccinis operaklassiker Madama Butterfly, som desværre måtte udsættes i sidste sæson pga. coronakrisen. 

Den japanske geisha Cio-Cio-San, også kaldet Madama Butterfly, forelsker sig i en amerikansk officer, Pinkerton, og da han forlader Japan for at rejse hjem, er Cio-Cio-San helt overbevist om, at han selvfølgelig kommer tilbage til hende. Det gør han dog først, da han hører at hun har fået en søn – og kun for at hente ham hjem.

Madama Butterfly er iscenesat som kammeropera med flotte japanske kostumer og kulisser af instruktør Guido Paevatalu. Operaen synges på italiensk og er arrangeret for kammerensemble bestående af violin, cello, klarinet og klaver. Varighed ca. 2 1/2 time.


Medvirkende

ISCENESÆTTELSE   Guido Paevatalu

KAPELMESTER   Leif Greibe

CIO-CIO-SAN   Camilla Illeborg

PINKERTON  Niels Jørgen Riis

SHARPLESS   Guido Paevatalu

SUZUKI   Ditte Erboe

GORO  Bo Kristian Jensen

YAMADORI  Frederik Rolin

BONZO   Hans Lawaetz

KATE PINKERTON  Emma Oemann

Kvartet under ledelse af kapelmester Leif Greibe


Billetter

Entré for forestillingen: 295 kr

Medlemmer: 270 kr

Unge under 25: 150 kr

Billetter købes via billetto.dk. Billetter kan også købes i Sweet Image Huset på Stjernegade 10 i Helsingør eller i døren en time før forestillingen, hvis billetter haves.

Bliv medlem af Helsingør Kammeropera her: http://kammeropera.dk/medlem/


Helsingør Teaterhus

Stengade 51

3000 Helsingør

Teaterhuset ligger midt på gågaden 3 minutters gang fra stationen.

Sweet Image Huset holder baren åben før forestillingen og i pausen. Dørene til Teaterhuset åbner en time før forestillingen.


www.kammeropera.dk

Helsingør Kammeropera er en forening der i tæt samarbejde med guidOpera producerer intime operaforestillinger til det gamle charmerende Helsingør Teaterhus midt i Helsingør by. www.kammeropera.dk