Martyr - Du bliver hvad du spiser

Oct 22 2020 17:00 - Nov 21 2020 21:30

Martyr er en interaktiv dinnerperformance, der forener teater, mad og virtual reality i en totalinstallation på Kunsthal Charlottenborg. Værket er skrevet og instrueret af Johan Knattrup Jensen, menuen er skabt af Frederik Bille Brahe og oplevelsen er produceret af Makropol. 

Forestillingen varer cirka 1 time og inkluderer en hemmelig tasting menu inklusiv drinks. 


OM FORESTILLINGEN
Anders tog en beslutning. Lige dér, i sandkassen, tog han et beslutning, som ændrede hans liv for stedse: Anders valgte at angribe. MARTYR er historien om en kæleands rejse fra uskyldigt fjerkræ til ophøjet terrorist, fortalt af offeret for angrebet. En paradoksal fortælling om venskabet mellem menneske og dyr, og den lurende trussel om bevidsthed. MARTYR er forsøget på at afdække, hvorfor Anders valgte at angribe. Hvad prøvede han på at fortælle?

MARTYR er en intim performance-middag for 6 publikummer af gangen, der undersøger forholdet mellem dyr og mennesker gennem mad og kollektiv virtual reality. 

NB. Kom 15 minutter før forestillingen begynder, da dørene lukker præcis ved forestillingens start. Menuen er fast, og indeholder kød og alkohol.

Sundshedsstyrelsens COVID-19 retningslinjer for restaurationer er gældende, og publikum skal derfor bære maske indtil siddende. Der er taget særlige foranstaltninger for smittefare ved VR headsets i form af dedikerede UV rensning af VR headsets samt valgfrie engangsmasker.

Billetter refunderes ikke.


Er man i tvivl om noget, er man velkommen til at kontakte arrangøren på michelle@makropol.dk