Me and Maria - en stemningsfuld koncert i Melby kirke

Mar 18 2020 19:00 - 21:30

Melby kirke, Tollerupvej 2, 3370 Melby

Stemningsfuld koncert med ME AND MARIA i Melby kirke.

Billetter koster 75 kroner per styk og købes på Billetto.dk

Kom og nyd en koncert, hvor ME AND MARIA sørger for smuk musik og stemningsfuld lyssætning.

ME AND MARIA skriver sange i den blide pop-genre med et folkeligt nordisk strejf. Deres koncerter er ofte beskrevet som bevægende og en dejlig mulighed for at nyde eftertænksomhed, ro og varme.

ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på basguitar/vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.

“De seneste år har vi spillet en masse koncerter over hele landet, men dette er den første i Melby Kirke. Vi glæder os utroligt meget til denne aften” fortæller Johannes Pehrson

”Med vores musik forsøger vi at skabe plads. Plads til alle følelser, også de svære. Vi tænder lys i mørket og glæder os meget til at spille i Melby Kirke,” siger Maria Anna Rosenberg.

Duoen udgav I 2019 deres seneste album “Med tusind stjerner” På programmet er duoens egne sange samt kendte titler og helt nye singler. Man kan forvente en aften med masser af nærvær og høj kvalitet.

Koncerten finder sted kl. 19:00 d. 18. marts i Melby Kirke

Tollerupvej 2

3370 Melby

Læs mere og følg ME AND MARIA her:

Hjemmeside: www.meandmaria.dk

Facebook: www.facebook.com/meandmariaban...

YouTube: https://www.youtube.com/c/MEAN...

Spotify: https://open.spotify.com/artis...

ITunes: https://itun.es/dk/QcTkhb