Mesterskab i Blindsmagning af Rom 2019

Mar 16 2019 15:15 - 17:15

Alberts - Cocktail Bar in Aarhus, Store Torv 3, 8000 Aarhus

Igen i år skal der smages, hygges og dystes i den ædle kunst; rom!

Er du godt hjemme i rommens verden, og er du god til at smage forskel på de forskellige romtyper? Så opfordrer vi dig til at stille op i Romhattens Mesterskab i Blindsmagning af Rom 2019.

Datoen er den 16. marts kl. 15.15-17.15

Hovmod står for fald, når Romhatten.dk for 3. år i træk afholder blindsmagningskonkurrence på Alberts Bar i Aarhus. Deltagernes viden om rom og ikke mindst smagskundskaber kommer på prøve, når der skal blindsmages på 7 forskellige rom. 17 hold á to personer kæmper om at blive årets blindsmagere 2019.

Blindsmagning 2019

Sammen med æren ved at blive kåret til årets blindsmagere ved Romhatten Blindsmagningsmesterskab 2019, sættes der desuden to eksklusive romaftapninger på højkant som præmie til vinderne. Det hold der løber af med førstepladsen vinder ligeledes gratis deltagelse til Romhatten Blindsmagningsmesterskab 2020.

Detaljer omkring konkurrencen:

  • Hvert hold skal købe én billet for tilmelding.
  • Hvert hold skal stille med to deltagere, og kun to.
  • Hvert hold får udleveret et spørgeskema hvor alle svarene skal noteres. Dette er en blanding af ”multiple choice” samt alm. spørgsmål og svar.
  • Hvert hold har max 15 min. pr. rom til at svare på en række spørgsmål til den rom, som serveres blindt.
  • Blindsmagningen indeholder i alt 7 forskellige rom og tager ca. to timer ex. præmieoverrækkelse.

Yderligere regler for blindsmagningen bliver afsløret på dagen.

Vi glæder os til endnu en gang, at tage imod jer til en sjov, spændende og ikke mindst lærerig eftermiddag på Alberts Bar i Aarhus.

Vær opmærksom på at der kun er plads til 17 hold til dette mesterskab, så tøv ikke med at tilmelde dit hold, hvis du og en ven ønsker at deltage!

Holdbillet (denne billet gælder for ét hold á 2 personer)

DKK 549.00 + DKK 16.00 fee