Michala Petri / Lars Hannibal 25-års jubilæums-koncert

May 09 2017 19:30 - 20:30

Gadevang Kirke, Gadevangsvej 115, 3400 Hillerød


25-års jubilæums-koncerter i de danske kirker

Petri/Hannibal Duo har i koncertsæsonen 2016/17 eksisteret i 25 år. I det kvarte århundrede har duoen spillet mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, festivals samt på TV/Radiostationer i Europa, Asien, USA, Canada, Mexico, Mellemøsten og i et stort antal danske kirker

Sammen har de udgivet 6 internationalt anmelderroste og prisbelønnede CD´er,- og i maj 2017 udkommer en ny ”Jubilæums CD” CD med karakterstykker af bla. Carl Nielsen, Edward Grieg og Asger Lund Christiansen, Michala Petri og Lars Hannibal.

De to musikere er ”still-going-strong” med mange nye projekter forude.

Michala har flittigt gang i solistkoncerter med orkester eller kor rundt om i verden, optrædender med videoinstallationer, improviserede koncerter, samt cd-optagelser.

Hannibal optræder jævnligt sammen med Ghita Nørby, og står bag pladeselskabet OUR Recordings, som på bare 10 år har markeret sig stærkt internationalt, med adskellige Grammy-nominerede og prisbelønnede CDs.

En koncert med Petri/Hannibal Duo er en rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden. Duoen har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker.

Programmet til jubilæumskoncerterne vil holde sig inden for det klassiske. Michala vil spille et bredt udvalg af sine mange typer blokfløjter og Hannibal vil spille både lut og guitar. Programmet vil være varieret geografisk og tidmæssigt og vil som gennemgående temaer have folkemusikinspireret musik fra forskellige lande og ”karakterstykker”.

Petri/Hannibal Duo spiller et program som er:

Smukt – Virtuost – ”Barokt” – Humoristisk – Seriøst – Uhøjtideligt – Gammel - Nyt

Tysk – Italiensk – Argentinsk – Dansk – Norsk – og måske Kinesisk J

Komponisterne vil være bla. Bach – Händel – Piazzolla – Greig – Carl Nielsen og Petri

Programmet henvender sig til alle aldre.

Billet

Not Available