MODIG 2018

Nov 21 2018 17:30 - 22:00

CinemaxX, Kalvebod Brygge 57, 1560 København

Du inviteres hermed til et yderst spændende og inspirerende event - nemlig MODIG 2018.

Onsdag d. 21 november 2018 afholdes velgørenheds eventet MODIG 2018 i København, som er arrangeret af Kvinderudenfilter.dk i samarbejde med CinemaxX.

Meningen med MODIG 2018 er at støtte Red Barnet i kampen mod mobning. Mobning starter i en tidlig alder, og foregår også i det voksne liv, men uanset alder har vi et ansvar som voksne, og forældre, for at stoppe mobning.

MODIG 2018 byder på spændende foredrag fra eksperter, som kan ændre vores måde at tænke, agere og kommunikere på.

Du vil blive mødt af god musik og skøn stemning...Iris Engelund
Talentudvikler / Speaker

Iris Engelund om hvor stor betydning vores talenter har for vores kommunikation og relationer generelt, og hvorfor vi går galt af hinanden. “At kende sit talent er en øjenåbner der kan bruges i alle områder af ens liv. Hvad enten det er personlig udvikling, karriere eller parforhold.”

Nichlas Farup
NLP / Lifecoach / Mentor

Nichlas Farup taler om følelsesmæssig omprogrammering, som fordyber sig i, hvordan vi som mennesker begrænser os selv, når vi gang på gang bekræfter vores kendte reaktionsmønstre. Mobning er ofte udløst af nogle følelser, som er sårede eller sidder fast. Hør mere om hvordan de følelser kan omprogrammeres og føre til nye og sundere mønstre.

Christel Knop
Events & Entertainment 

Christel Knop er professionel event planner med flere års erfaring, og har i de senere år haft særligt fokus på sine børne award shows som hun har afviklet med støtte fra bl.a. Peter Mygind, Hella Joof, Robert Hansen, hvor temaet er anti-mobning - et tema som ligger hendes hjerte nært. Derfor er det med stor passion, at Christel er med som event planner på MODIG. Red barnet kommer til at fortælle lidt om hvad de gør i kampen mod mobning, som er en yderst vigtig sag.

I billetten får du 2,5 timers intensiv foredrag, snacks og drikke, og dejlig musik. Samtidig er du med til at støtte en god sag, da DKK 150,- af billetprisen går til Red Barnet’s kampagne mod mobning.

Rikke Ganer-Tolsøe
Stifter og indehaver af Kvinderudenfilter.dk

"Hos Kvinderudenfilter.dk har vi skabt et frirum, hvor vi ikke dømmer hinanden og hvor der er plads til at være sig selv. #duerikkealene Hvis vi som voksne kan gøre en forskel for børn og allerede stoppe mobning i en tidlig alder, kan vi se frem til en fremtid uden mobning. Det kræver mod at stå op for andre. Det kræver mod somme tider at gøre det rigtige, derfor hedder dette event, MODIG."På denne helt fantastiske dag, er der nogle sponsorer som har været med til at gøre det muligt. CinemaxX som hovedsponsor. Det er hos CinemaxX i København at hele eventet afholdes.
Simply cooking
, ESAmor og Banana Joe  samt Carlsberg står alle for plejningen. Kvinderudenfilter.dk er arrangør.

Du vil blive mødt af dejlig musik, fra Sigmund, som du muligvis kender fra X Factor, samt Anders Brandt, som bl.a. har deltaget i tv programmet LIVE.


Sikre dig din billet allerede nu!

Detaljer:

MODIG 2018 afholdes onsdag d. 21. november kl 17:30 til 22:00 i CinemaxX København, Kalvebod Brygge 57, 1560 København.

Program:

Kl. 17:30 - Velkomst i Foyeren / Musik

Kl. 18:30 - Start i salen / Rikke byder velkommen

Kl. 18:35 - Iris Engelund om Hjernens talenter

Kl. 19:20 - Pause 15 min.

Kl. 19:40 - Start i salen - Red barnet holder oplæg

Kl. 20:10 - Kort indslag fra Christel Knop

Kl. 20:15 - Nichlas Farup om følelelsmæssig omprogrammering

Kl. 21:00 - Slut i salen - Nu kan der mingles m.m. i foyeren

Kl. 22:00 - Tak for idag

Billet til MODIG 2018

Not Available