NØF Event præsenterer: Peter Belli m/band - UDSOLGT

Nov 10 2017 20:00 - 22:00

Aastrup Forsamlingshus, Aastrupvej 82, 4850 Stubbekøbing


PETER BELLI: SIDSTE ALBUM & SIDSTE TUR MED BANDET - 5 top professionnelle musikere

NØF EVENT er stolte af at kunne præsentere Peter Belli m/band på Nordøstfalster.

Det bliver en aften i rock og rullens tegn med mulighed for dans og hygge. Koncerten er stående. Det er dog muligt af sidde hvis benene skal hviles.

BEMÆRK: Koncert er lavet om til en sidde koncert.

Lidt ord fra og om Peter Belli:

Siden dengang i 60´erne hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums. Ikke mindst formidlet en masse store danske hits i sin karriere.

Fødselsattesten siger 1943 – og i en alder af efterhånden 73 år, har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet. Men først efter endnu en stor tur rundt i Danmark – og efter at have indspillet et nyt album, som så dagens lys i november 2016: ”Det er efterhånden 10 og 12 år siden jeg lavede de to intime albums ”Sange fra Blomstersengen” og ”Når timerne bliver små”. Fra starten var ideen at lave tre albums der skulle høre sammen, det er bare først nu vi er klar med 3. plade i triologien. Det bliver igen med udvalgte danske sange . Titlen på det nye album er "Som boblerne på bækken" På 2016 albummet har vi indspillet numre af bl.a. Magtens Korridorer, De Eneste To, Sys Bjerre, Marie Key og Ramus Walter.

”Hele 2017 har vi sat af til at køre Danmark tyndt – og derefter tænker jeg så at køre band-bussen i garage. Jeg har mere eller mindre stået stand by de sidste 50 år, altid klar til spille overalt hvor de kaldte på mig. Men efter 2017 vil jeg kun spille udvalgte koncerter, hvor jeg føler at sammenhængen er rigtig. Det er hårdt altid at skulle stå klar med et toptunet band – og derfor vil jeg nu sige farvel til den del af karrieren, med en sidste stor tur rundt til spillesteder og festivaler.” Peter Belli lægger vægt på at han ikke stopper helt med musikken: ”Det tror jeg aldrig kommer til at ske. For mig er det ligeså naturligt at synge som at trække vejret – og begge dele holder jeg nødigt op med... Men altid at være klar til at rykke ud – eller skulle sætte mig op til at indspille fulde albums, det siger jeg farvel til nu. Og gør det forhåbentlig med et rigtig godt album og nogle fantastiske koncerter med mit dejlige band. Hvad der så sker derefter, det kan kun tiden vise…”Billet

Not Available