Nytårskoncert m. Dissing & Las *UDSOLGT*

Jan 06 2019 19:30 - 21:30

Fredens Kirke, Odense, Skibhusvej 162, 5000 Odense


Vi gentager succesen.

En propfyldt kirke og publikums begejstrede udbrud på vej ud af våbenhuset efter koncerten tyder på, at vi bør gøre det igen.
Det bliver endnu en koncert i trioens kærlige favntag med Bob Dylans musik og en af de dage, hvor vi sammen kan dykke ned i Dylans musik, som indeholder alt det, vi behøver - historier, åndenød, rock’n’roll og poesi.

Dissing & Las er i dag etableret som en enhed, der med præcision og samhørighed har fundet deres helt egen lyd. Og til koncerten i Fredens kirke bliver trioen igen ledsaget af Dan Hemmer, som med sit smagfulde orgelspil giver musikken ekstra krydderi og fundament.

20 år på landevejen med og uden Povl Dissing er et livsprojekt, der stadig blomstrer, og disse Bob-frikvarterer er benzin på motoren til endnu mere landevej.

De tre vokaler giver Dylans sange den variation, de kræver, og bandets sammenspil, som også her er i særklasse, formår at følge dem til dørs.

For trioen har Bob Dylans musik altid været en stor kilde til inspiration, så det er oplagt, at holde traditionen med en nytårskoncert i Fredens Kirke.Kom og vær med. 

Det bliver en stor oplevelse.

Billet

Not Available