Ølsmagning & fynske hapsere

Nov 22 2017 17:00 - 20:00

Hesehus A/S, Englandsgade 24, 5000 Odense


Ølsmagning & fynske hapsere

Støt Danmarks hårdeste velgørenhedsevent Cykelnerven 2018 i kampen mod sclerose og lad jer samtidig forkæle med smagfulde øl fra Midtfyns Bryghus og lækre hapsere fra Restaurant Fynboen!

Cykelnerven og Hesehus inviterer til ølsmagning med Midtfyns Bryghus’ karismatiske direktør Eddie Szweda, der tager jer med på en fantastisk smagning i øllens mange facetter – heriblandt de tre nye øl; Super Motionisten, Bjerg Elefanten og Klatre Nissen brygget specielt til Cykelnerven. Restaurant Fynboen bidrager også til smagningen med lækre fynske hapsere, så der både er vådt og tørt til ganen.

Køb din billet i dag og støt Cykelnervens kamp mod sclerose. Pengene går ubeskåret til Scleroseforeningens forskning i sclerose.

”Vi cykler for en verden uden sclerose”

Som medsponsor for Cykelnerven 2018 sender Hesehus i juni fem hesehusianere af sted sammen med resten af det store Cykelnerven-felt på 189 ryttere, der skal prøve kræfter med fire af de hårdeste bjergetaper til Tour de France 2018 – alt sammen til fordel for Scleroseforeningens forskning i sclerose.

Parkering
Hvis du kommer i bil, opfordrer vi til at komme i god tid, da det kan være svært at finde p-pladser. På havneområdet over broen, lige efter Hesehus, kan du holde mod betaling ved at downloade appen fra Easy Park.

General Admission

Not Available