Paolo Russo Trio: Paolo Russo (IT), Thommy Andersson (SE) & Marcello Di Leonardo (IT) - Vinterjazz 2020

Feb 07 2020 21:00 - 23:30

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

  

VINTERJAZZ 2020

PAOLO RUSSO TRIO

http://PaoloRusso - OVERLAND album • studio concert (bandoneon) RUINEN

• Paolo Russo, bandoneon and piano 
• Thommy Andersson, double bass
• Marcello Di Leonardo, drums.

Ved aftenens koncert præsenterer Italienske Paolo Russo sit seneste album med sin jazz trio, hvor han akkompagneres af sin landsmand, Marcello Di Leonardo på trommer, og den svenske kontrabassist Thommy Andersson. Albummets titel er ”Overland”, og det er udgivet af det amerikanske pladeselskab, Odradek Records."Overland" er Paolos 14. udgivelse i eget navn. 

Alle kompositioner og arrangementer er Paolo Russos, hvis musikalske DNA er præget af hans opvækst i Italien, årene i Danmark og de mange rejser rundt i verden - ikke mindst til Sydamerika og især Argentina. Albummet er en medrivende musikalsk rejse, som bevæger sig fra klare nordiske stemninger, til rige middelhavsaromaer og synkoperede Sydamerikanske rytmer. En atmosfære, som gennemsyres af det drømmende og melankolske til det pirrende og engagerende.

Gå ikke glip at denne eksklusive mulighed for at blive forført og vist rundt i Paolo Russos musikalske univers. Et univers, hvor Paolo med overskud og fantasi på både klaver og bandoneon skaber, i legende og farverig interaktion med de andre musikere, en overflod af bevægelse og liv i den musikalske fortælling, som er så kendetegnende for Paolo Russos æstetik.

Om Paolo Russo

Paolo Russo blev født i Pescara, Italien i 1969. Han startede sine musikstudier hos cembalisten Chiara Tiboni og dimitterede ”Conservatorio L. D’Annunzio” i Pescara i 1993 (lærer: Rachele Marchegiani). Efterfølgende studerede han i New York hos Richie Beirach i 1995 inden han flyttede til København i 1996, hvor han studerede på Det Rytmiske Musikkonservatorium, som han dimitterede fra i 2002.

I 2001 begyndte han at spille bandoneon og opdagede en ny udtryksform, hvorpå han kunne udforske, udvikle og formidle sin musik. Han blev taget under vingen af en af verdens bedste bandoneonspillere, Néstor Marconi, som han løbende studerede med fra 2004-2013. Bandoneon anses som værende et af de sværeste instrumenter at spille, og det siges, at det tager et livslangt forløb at mestre dette særlige instrument. 

Paolo Russo er en etableret musiker, som samarbejder med nogle af de mest anerkendte musikere i DK og udlandet med koncerter over hele Europa, Argentina, Uruguay, Brasilien, Japan, Færøerne, Thailand, Tanzania, Mozambique, Algeriet, Rusland, USA, Grønland og Cuba.


KONCERT & MAD

I forbindelse med denne koncert kan du tilkøbe madbillet. Vælg mellem:

Dagens Tærte: Lun vegetartærte med salat.

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt.

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du være her mindst en time før koncertstart. Vi serverer ikke mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.

Vi kan ikke tilbyde veganermad.

Bordreservering

Vi reserverer ikke borde, men kører efter først-til-mølle-princippet.

https://www.youtube.com/watch?v=yCZFG0Twp68&list=PL33BZyfjVhRPEn5awCQX8BFD-vIccLiP7&index=5

http://Paolo Russo - P8 Jazz Alive 2019

Paolo Russo, P8 Jazz Alive LIVE

KONCERT & MAD    

I forbindelse med denne koncert kan du tilkøbe madbillet. Vælg mellem:    

Dagens Tærte: Lun vegetartærte med salat.    

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt.    

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du være her mindst en time før koncertstart. Vi serverer ikke mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.    

Vi kan ikke tilbyde veganermad.    

Bordreservering    

Vi reserverer ikke borde, men kører efter først-til-mølle-princippet.

PaoloRusso - OVERLAND album • studio concert (bandoneon) RUINEN
Paolo Russo - OVERLAND album • studio concert (piano) NOBIL SON E FATAL
Paolo Russo - OVERLAND album • studio concert (bandoneon) O GOLFINHO AZUL

Paolo Russo - P8 Jazz Alive 2019