Seks værker, der alle er komponerede i 2020. Nyere bliver det ikke. Og heller ikke mere aktuelt. Alle seks værker beskæftiger sig på den ene eller anden måde med situationen under corona, som ensemblet selv skriver: ”Repertoaret med seks nye verk speiler den globale virkeligheten i koronatiden”. Med aspekter som forhåndenværende instrumenter, fra fx skrald og elektroniske dimser hos Langerød over Zhaos Music Workout til den sociale distancering i Cranes værk er der også musikalske refleksioner over bl.a. indvandring og kolonialisme hos Lucatelli, en hyldest til den nyligt afdøde avantgardemusiker Cor Fuhler hos Zachs og en undersøgelse af selve tiden komponeret af Herland. Et program med 2020 skrevet ’all over it’, spillet af tre erfarne kvinder i slagtøjsensemblet Pinquins.

PROGRAM

Martin Torvik Langerød: neste eon (2020)


Yiran Zhao: Music Workout (2020)


Ingar Zach: Sankaku En (In Memory of Cor Fuhler) (2020)

Marcella Lucatelli: There Is a Load To It (2020)


Lise Herland: 5-minutters stykke (2020)


Laurence Crane: 2-Metre Harmony: Uncertain Chorales (2020)


*Har du lyst til at opleve flere koncerter på årets KLANG-Festival? - så læs mere om årets “Rabatbillet” på http://klang.dk/2020/billetter/.

(Du kan også købe billetter med rabat hvis du er studerende.)

KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. Pga. coronakrisen finder KLANG i år sted 30/10-8/11 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG-Festivalen passer på dig under de nuværende coronarestrikstioner på klang.dk

Community

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.