Romsmagning: De kraftige rom

Aug 29 2020 12:00 - 14:00

Tickets DKK 365.00

Go with friends

Den 29. august kl. 12.00-14.00

Deltag i romsmagning på Alberts - temaet er "De Kraftige", og på denne smagning skal vi smage en bred viste af markedets bedste aftapninger indenfor den kraftige romkategori. Smagningen afholdes af Mads Heitmann, forfatter af "Rombogen" og anmelder på Romhatten.dk – Danmarks største romblog...

Mads Heitmann vil personligt håndplukke otte forskellige rom, som vi sammen skal smage igennem. Programmet for denne romsmagning vil først blive offentliggjort senere på året. Selvom programmet er hemmeligt indtil videre, så kan det siges at vi med dette program kommer langt omkring, indenfor den kraftige romkategori. Så elsker du rom bare fart på, er dette smagningen for dig…

Efter populariteten på den tørre og den søde rom, er den kraftige romtype dukket op. I denne kategori finder vi de ekstreme aftapninger, som appellerer til dem som ikke kan få noget smag og styrke. Dette er tør rom på steroider. På smagningen vil Mads tale om den kraftige rom, dens plads på rommarkedet i dag, og ikke mindst om hvordan den produceres.

Er du mere til andre romtyper? Så fortvivl ikke – vi har andre slags smagninger på programmet. Alle planlagte datoer ses på Romhatten.dks facebookside eller billetto.dk!

Information om arrangementet:

Ved smagningen gives en gennemgang af romproduktion og så gives der en præsentation af de otte forskellige aftapninger. Selve romsmagningen har foredragsformat, hvilket vil sige at det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde rom og fortællinger fra Caribien.

Man vil naturligvis have mulighed for at købe en signeret udgave af Rombogen på dagen.

Efter smagningen har man desuden også mulighed for at bestille en lækker tapasanretning, som kan nydes efter romsmagningen. Maden skal forudbestilles her. Læs mere om Alberts Tapas her.

Vi glæder os til at se dig til et par hyggelige timer i kælderen på Alberts Cocktail Bar på Store Torv 3 i Aarhus C ...

|--------------------|

Der er kun et begrænset antal billetter til denne smagning. Hvis smagningen skulle være udsolgt, så kan du med fordel besøge denne side, hvor der gerne skulle være flere lignende arrangementer.

Hvis du leder efter en privat romsmagning, så kan vi anbefale dig at kigge ind på Romhatten.dk's hjemmeside - her kan du læse meget mere om en romsmagning på din arbejdsplads eller i dit eget hjem.

Du leder efter nogen der tilbyder romsmagninger, og kan derfor roligt læse videre! Hos Romhatten.dk har vi siden 2012 afholdt over 300 romsmagninger i hele Danmark. Uanset om du leder efter et privatarrangement eller en offentlig smagning, er du kommet til den rette! For allerede planlagte romsmagninger hvortil du kan købe billet, se denne side. Hvis du er i gang med at arrangere en privat romsmagning skal du blot sende en mail på kontakt@romhatten.dk. Vi tilbyder desuden også whiskysmagninger - læs mere her.

Social