SALON på La Glace til fordel for Børneulykkesfonden

Jan 09 2018 18:30 - 20:30

Conditori La Glace, Skoubogade 3, 1158 København K


SALON på La Glace til fordel for Børneulykkesfonden
Med kagekone Marianne Stagetorn Kolos & forfatter og foredragsholder Michelle Hviid

Mød to iværksættere, ildsjæle – og veninder – når La Glace åbner dørene for en helt særlig oplevelse i velgørenhedens tegn. I inviteres indenfor til kaffe, kage og en indsigtsfuld aften af Marianne Stagetorn Kolos, indehaver af Conditori La Glace, og Michelle Hviid, foredragsholder, forfatter mv. Billetindtægterne går ubeskåret til Michelles indsamling til Børneulykkesfondens projekt Legeheltene, der skaber leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Om arrangementet
Marianne Stagetorn Kolos har i over 25 år været indehaver af La Glace, Danmarks ældste konditori, der med konditor-ekspertise, sjæl og æstetik har leveret livskvalitet til danskerne siden 1870. Michelle Hviid er iværksætter, forfatter, foredragsholder og ejer af datingvirksomheden Runningdinner.dk. Privat er de to kvinder veninder.

Støt indlagte børn
Til januar skal Michelle Hviid bestige Kilimanjaro som en del af velgørenheds-initiativet Climb for Charity. I projektet samler Michelle sammen med 31 andre deltagere midler ind til Børneulykkesfonden og projektet Legeheltene. Legeheltene er et initiativ, som skal hjælpe de 60.000 børn, der årligt indlægges i Danmark, med at komme op af hospitalssengen og bevæge sig. Legeheltene giver børnene et frirum i en hverdag præget af sygdom – et frirum til leg, store armbevægelser, fællesskab og til at være barn igen.

Program
Hør de to veninder spørge ind til de egenskaber, de beundrer mest hos hinanden:

  • Michelle interviewer Marianne i 50 min. Michelle udtaler: ”Kager Marianne er et af de mennesker, jeg lærer mest af at tale med. Mariannes verdenssyn og livsklogskab er beundringsværdigt. Det var en smuk, vigtig og inspirerende samtale, der begyndte ved en tilfældighed for ca. 8 år siden. Marianne er sjov, kærlig, ihærdig og finurlig, og det er min plan at forsøge at give et indblik i en skarp hjerne og et klogt hjerte.”
  • Marianne interviewer Michelle i 50 min. Marianne udtaler: ”I Michelle har jeg en helt særlig veninde. For på den ene side er vi to alen ud af samme stykke; initiativrige, flittige og oplevelsessyge – på den anden side er vi så langt fra hinanden på andre fronter som arbejde, familie og hverdag. Netop derfor har vi et helt særligt venskab, der aldrig byder på nedture – men forskellige versioner af opture. Vi gør os begge umage i vores venskab, hvor vi altid finder trøst og støtte – men også nye udfordringer til hinanden. Samværet er præget af ægthed og ærlighed.”

Undervejs får I serveret kaffe, te eller chokolade efter eget valg og et stykke lagkage.

Pris pr. billet: 375 kr. + gebyr

General Admission

Not Available