Selvudvikling i dating. Sådan får du dine behov opfyldt og udvikler dig personligt.

10 mar 2021 kl. 19:00

Kom til spændende foredrag i hjertet af København - hos Psykologerne

Vi elsker at dele vores viden med dig som er nysgerrig, har det svært eller har overvejet at søge hjælp. Derfor er du inviteret til en spændende foredragsrække, som starter i efteråret 2020 og som fortsætter i vinteren og foråret 2021. Vi underviser om de psykologiske emner som vi brænder for og arbejder med - så du får det bedste af det bedste. 

Selvudvikling i dating. Sådan får du dine behov opfyldt og udvikler dig personligt. 

Ved psykolog og sexolog Malene Hollmann.

I Danmark er knap 1,2 mio. mennesker singler. Hvis du er en af dem, dater du sikkert i et eller andet omfang på udkig efter alt fra sjov og ballade til en varig livspartner. Denne aften får du helt konkrete tips og tricks til alt det, der kan være rigtig svært i dating:

  • Hvordan skaber man indledende kontakt på en god måde i online dating? 
  • Hvordan får man afdækket på en god og solid måde, om den man dater er et godt match, hvis man gerne vil have en kæreste? 
  • Hvordan siger man til og fra på en god måde og får sine behov opfyldt?
  • Hvordan siger man farvel på en sober måde, hvis man gerne vil stoppe en relation? (uanset om det er beskeder frem og tilbage, eller når man har datet et stykke tid)
  • Hvordan går man fra at have datet til at blive kærester?

Denne aften er for dig, der har svært ved noget af ovenstående eller bare gerne vil være bedre til at kommunikere i intime relationer. Du får viden om, hvorfor det kan være så svært at kommunikere i dating og går fra foredraget med klare sætninger, du kan bruge samt konkrete tips og strategier til at blive en bedre dater, så du udvikler dig personligt og får det, du gerne vil have. 

Om mig: Jeg er uddannet psykolog og sexolog og arbejder til hverdag som privatpraktiserende psykolog her: https://psykologerne.dk/psykolog/malene-hollmann/, hvor jeg hjælper singler og par i terapi til bedre selvværd, relationer og tilfredsstillende sexliv. 

Det praktiske. 

Vi tager covid-19 situationen alvorligt og har derfor kun et begrænset antal billetter. Du køber din billet her på billetto.

Hvis foredraget forhindres af dig eller os, grundet sygdom eller restriktioner, får du dine penge refunderet. Vi serverer ikke drikkevarer og lignende, men du er velkommen til at medbringe din egen lækkeri fra vores forhave, torvehallerne. 

Adresse: Rømersgade 3, 1 sal (hos Psykologerne).

Tid: kl 19-21 (dørene åbner kl 18:45).

Har du spørgsmål? Find os på facebook: Psykologerne. Her finder du foredraget som begivenhed og kan kontakte os derigennem.


Foredragsrækken Foråret 2021.

10-03-2021: Selvudvikling i dating. Ved psykolog og sexolog Malene Hollmann.

25-03-2021: Efterfødselsreaktioner. Ved psykolog og jordemoder Anna-Katherine Højland.

6-04-2021: Når en du holder af bliver ramt. Ved psykolog og stress-ekspert Eva Borgen Paulsen.

28-04-2021: Hvor blev kærligheden og samhørigheden af? Ved psykolog og parterapeut Line Brøgger Mikkelsen.