Sexologifestivalen København 2018. D. 5.-14. oktober

Oct 05 2018 16:00 - Oct 14 2018 15:00

Sexologiskolen København, Gunløgsgade 1, 2300 København

Sexologifestivalerne i København d. 5.-14. oktober 2018
- for 6. gang i træk!

Vi glæder os til at se dig! Læg mærke til ny inddeling af foredrag, der ligger med 3 hver aften og efter hinanden, så du ikke misser nogen! Der er ialt 35 foredrag/ events/ workshops. 

Der er undtagelsesvis 2 dags Tantra-kursus i weekenden i København. 

Du kan købe Multipass-billet til Sexologifestivalen 2018. Velkommen!


Billet: Foredrag kr. 77 

Multipass København, adgang til alle foredrag og workshops, 9 dage (ikke Kulturnatten/ Tantrakursus)
Kr. 1.000. Studerende kr. 900. 


Tantra-kursus d. 13.+14.10: Lørdag kl. 8-17 og søndag kl. 8-14. Normalpris 3.700 (festival-rabat - 400 kr.) kr. 3.300. Studerende minus 10% kr. 2.970.


Foredrag:

Kl. 16.30-18.00

Kl. 18.15-19.45

Kl. 20.00-21.30

Plus enkelte andre tider i weekenden.

Kh. Yazmin/ Sexologifestivalen/ SexologiskolenFredag 5. oktober kl. 16.30- 18.00

”Introduktion til devotional sex”  

Marianne Haugaard. Coach, Sexolog & Parterapeut.

Velkommen til en god times tid, hvor begrebet Devotional Sex introduceres.Jeg kommer til at tale om Devotional Sex som disciplin, på denne aften målrettet tanker og ideer om hvordan kvindelig dominans kan introduceres i et heteroseksuelt parforhold.  Aftenen vil primært kunne give udbytte til par eller singler som endnu ikke er begyndt rejsen ind i BDSm, eller mennesker som ønsker at supplere deres eksisterende praksis med en blidere, mere sensuel og lystfyldt tilgang til dominansen. Marianne Haugaard har arbejdet som terapeut siden 1996 og har en række specialer indenfor Coaching, Sexologi og Parterapi.  Har selvstændig praksis i Holbæk og er tilknyttet SUNDHEDSHUSET2301 på Islands Brygge.


Fredag 5. oktober kl. 18.15- 19.45

”MØRKE RUM  - Om voldtægt, ofre og gerningsmænd. " 

Kristina Aamand. Forfatter, er desuden uddannet sygeplejerske og socialrådgiver.

Foredraget tager udgangspunkt i romanen MØRKE RUM, som udkommer på Carlsen 21. august 2018. En bog som bryder med tabu, og med sine skiftende perspektiver og fortællinger, udfordrer stereotyperne om det ideelle offer og den typiske gerningsmand. Et højaktuel foredrag, som følsomt og frygtløst, inviterer ind i mørket og tænder lyset for hvordan det kan opleves at få sine seksuelle grænser overskredet, samt hvad de fysiske, psykiske, sociale og kulturelle konsekvenser af et overgreb kan være. Kristina Aamand er uddannet sygeplejerske og socialrådgiver. Hun har bl.a. arbejdet på Center for voldtægtsofre på Rigshospitalet. I 2016 vandt hun Carlsens YA-konkurrence med romanen For enden af din pegefinger, om homoseksualitet i det etniske minoritetsmiljø. Kristina læser pt. Sexologi på Sexologiskolen.

www.kristina-aamand.dk


Fredag 5. oktober kl. 20.00- 21.30

”Gør dit Parforhold til din Prioritet"  

Parterapeut og sexolog Louise Eistrup.

Hvordan gør du dit parforhold til din prioritet? Alle taler hele tiden om det, men hvordan kan du rent faktisk få succes med det? At få et vidunderligt parforhold er, som mange ved, ikke noget som sker af sig selv. Et parforhold kræver en aktiv indsats, fra begge, for at blive sammen og ikke glide fra hinanden. Din kalender viser hvad du fylder dine dage op med, hvad du prioriterer og hvad du skal nå. Og er den fyldt med alle mulige ting og du ikke føler at du får den kvalitets tid med din partner som du, som I, kunne tænke jer, så er det NU du skal nulstille prioriteterne. I dag, giver Louise dig specifikke og afprøvede metoder, råd og ideer til at gøre dit ægteskab en prioritet, selv når livet, familien og arbejdet er hektisk og overvældende.

www.louiseeistrup.dk


Lørdag 6. oktober kl. 16.30- 18.00

”Martinus - Kærlighed, Balance og Polaritet i Parforholdet" 

Jan Langekær - Martinusekspert.

Hvordan finder man balancen i parforholdet og i sexualiteten - set i lyset af Martinus åndsvidenskab og hans værk Det Tredie Testamente. Seksualiteten er under forandring. Alle vegne ser vi store forandringer på det seksuelle og familiemæssige område. Livet er fyldt med eksempler. Vi ser – især her i den frie vestlige verden – seksualiteten sprænge alle normer. Vi ser skilsmisser, nye former for ægteskaber og samliv, barnløse ægteskaber, singleliv, homoseksualitet som nu er under frie former i vor del af verden, og helt nye mande-kvinderoller, og mange andre forandringer inden for det seksuelle område. Er der nogen dybere mening med hele denne forandringsproces? Martinus belyser i sine åndsvidenskabelige værker, hvad der forårsager disse forandringer. Ifølge Martinus og hans beskrivelse af menneskets seksuelle polforvandling, er der således en dybere mening med alle de eksperimenter og ulykkelige tilstande, samt den frigørelse, vi ser omkring os. Der er en verden af muligheder og faldgruber, der åbner sig for det moderne menneske på det sidste stykke af vejen, hen mod målet, - nemlig at vi alle sammen udvikler, liv efter liv, den såkaldte kosmisk bevidsthed, som bevirker at man kan elske alt og alle. Under foredraget, som også kommer ind på menneskets seksuelle udvikling fra fortiden, op gennem nutiden og ind i fremtiden, tales der også om den seksuelle udvikling fra såkaldt A-Menneske til såkaldt K-Menneske (jf. LIVETS BOG V) og der fremvises også nogle af Martinus smukke kosmiske symboler.


Lørdag 6. oktober kl. 18.15- 19.45

”Hud-mæt og Vagina-glad"

Tove Holm Sørensen. Sexologi- og Vaginalterapistuderende ved Sexologiskolen Aarhus og København v. Yazmin Fox. Desuden uddannet og praktiseret som sygeplejerske gennem 25 år.

Kom og vær med uanset køn og alder. Når det gælder Hudsult og Vaginal Terapi, kan vi alle blomstre. Jeg vil blive glad, om du går fra foredragsaftenen med mere livslyst og livskvalitet til din hverdag. Det er vigtig for mig at sige, at foredraget om vaginalterapi i allerhøjeste grad, trods navnet, henvender sig til både kvinder og mænd eller om du har et andet kønsmæssigt ståsted. Du vil blive introduceret til, hvad Hudsult og Vaginal Terapi er. Begge emner vil blive belyst ud fra både teori og små øvelser. Vel mødt!


Lørdag 6. oktober kl. 20.00- 21.30

”Kærlighed fra dig til dig og din perfekte, uperfekte krop."

Jeg har de sidste 11 år arbejdet med unge voksne med komorbiditet. Derudover har jeg igennem de sidste tre år modtaget klienter i min egen praksis som sexolog. 

Jeg er i min praksis såvel som privat meget optaget af det massive pres vores fysiske, samt vores mentale velvære er underlagt. Et pres jeg oplever kommer til udtryk i et negativ kropsbillede og en higen efter det perfekte. En higen som diverse medier, reklamer mv. i høj grad medvirker til at holde i takt. Indstil dig på et foredrag med fuld fokus på din helt perfekte, uperfekte krop. Mit oplæg vil bestå af tre dele: - Mediers påvirkning af ejet selvbillede. Fodring af negativ kropsbevisthed. - Din levende krop, behåring, strækmærker, folder mv. - Guidet meditation, kærlighed fra dig til dig og din perfekte, uperfekte krop. Alle er meget velkommen!


Søndag 7. oktober kl. 16.30-18.00

"Vejen til frihed"

Manookah Soffiah. 

Psykoterapeut og spirituel guide.Aftenen byder på en personlig fortælling om psykisk vold i parforholdet, den hemmelige narcissist og det at turde gå sin egen vej med alt hvad det indebærer af bristede illusioner, identitets krise og følelsen af at stå alene og være anderledes.Manookah Soffiah er 36 år og selvstændig med firmaet Essential Living, som tilbyder psykoterapi og spirituel mentoring til individuelle, par og grupper. Derudover har hun en stor livserfaring som sensitiv og voksent barn af alkoholikere, uddannet danser på Cuba, bevægelses pædagog, underviser, spirituel nørd og passioneret livsnyder. 

www.essentialliving.dk Søndag 7. oktober kl. 18.15-19.45

"Sugardating & Prostitution"

Sheila Parson. Sexologi- og parterapistuderende. Tidligere prostitueret.

Foredraget handler om prostitution. Tabubelagt erhverv. Hvad gør det ved et menneske? Jeg kan kun fortælle om, hvad det har gjort ved mig. Jeg vil bryde opfattelsen om den lykkelige luder. Hun findes. Men jeg gætter på at det kun er i promiller. Det er ikke en dans på roser. Der er usikkerhed ved jobbet. Det kan være med livet som indsats. Derfor vil jeg tale om mine 10 år i branchen, samt tydeliggøre hvad sugardating er. Og hvad prostitution er for en størrelse. Jeg hedder Sheila Parson og er under uddannelse som sexolog, samt senere parterapeut. Jeg er 50 år og er godt gift i dag med min soulmate. Sammen har vi tre børn. Jeg vil også introducere jer for min bog krumspring, som netop handler om mit liv i det røde lampeskær. 

www.sexologshe.dk

7. oktober kl. 20.00-21.30

"Numerologi, Seksualitet & Parforhold"

Numerolog & Terapeut Mauren Pihl

Hvad betyder din fødselsdato og dit navn for dit kærlighedsliv og sexliv. Og hvad kan du selv gøre numerologisk for at få det optimale udgangspunkt?

FACEBOOK


Mandag 8. oktober kl. 16.30-18.00

“Fokus på Livskriser og Stress”

Cleoh Dharma. Klinisk psykolog og sexolog

I dette foredrag fortæller Cleoh, der er uddannet , om livskriser og stress. Foredraget egner sig til alle, der er interesseret i inspiration til mere overblik og overskud i hverdagen, men også til par, der trænger til mere nærvær med hinanden – for at forebygge en fælles livskrise. Foredraget vil på den ene side handle om, hvad forskellene er mellem travlhed, stress, kriser og livskriser. Hovedparten vil handle om, hvordan man ofte agerer når man står i en livkrise, som skilsmisse eller tab af en nær relation; hvad kendetegner de mest typiske reaktioner, hvorfor handler man som man gør, og hvordan kommer man videre – eller giver sig selv omsorg nok til at kunne stå stille i det man er i. Stress-delen vil tage udgangspunkt i både viden, men også praktiske tankestrategier der skal til, for at kunne komme igennem en travl periode, så det ikke udvikler sig til stress. Hun vil præsentere lavpraktiske metoder til at skabe overblik og planlægning. Og så til det sexologiske element: Hvordan man skaber mere nærvær og mindfullness i parforholdet, så stress og travlhed ikke udvikler sig til en skilsmisse; hvordan indfører vi meditation, tantra og intimitet i en hektisk hverdag? Dette er et af mange spørgsmål som psykologen ofte møder, og som hun vil forsøge at svare på til eftermiddagens oplæg. T. 2868 0044

www.cleoh.dk


Mandag 8. oktober kl. 18.15-19.45

“Fra vatpik til superelsker uden blå piller”

Kimi Sand. Sexolog,  parterapeut, vaginal-terapeut og fysioterapeut

Et foredrag om at flytte fokus fra mandens rejsning,  om at have sex med en blød penis og hvor stor glæde manden kan give kvinden uden at kunne præstere en stiv penis…. og lidt om hvordan manden kan få mere glæde af sin penis…Kimi Sand er uddannet Sexolog,  parterapeut, vaginal terapeut og fysioterapeut – med klinik i Hørsholm. Arbejder med modne menneskers sexlivMandens overgangsalder og spændinger i underlivet.


Tirsdag 9. oktober kl. 16.30-18.00

“Når 2 bliver til en familie”

Karen Møller Wessel. Familieterapeut, Trivselsrådgiver og Cool Kids vejleder. 

Når to bliver til flere, kan det godt blive en udfordring at holde liv i det gode parforhold. Hvordan bevarer man gnisten, og hvad betyder det for hele familiens trivsel at mor og far har det godt med hinanden?

Foredraget bliver en spraglet palet af familieliv på godt og ondt. Der berøres nye og gamle familieformer – hvilke problemer opstår når man skrifter identitet fra partner til forælder? Hvordan undgår vi at børnene bliver klemt i midten? Og hvordan overlever man i det hele taget som familie i nutidens Danmark?
Karen Møller Wessel, Familieterapeut, Trivselsrådgiver, Teenage-Tolk og Cool Kids vejleder. Hun har 24 års erfaring i arbejdet med relationer og familiers trivsel og har speciale i børn- og ungesamtaler, sorg, teenageproblematikker og skoleværring.

www.relationsraadgivningen.dk


På Sexologiskolen kan du købe bøger, duftlys og forfriskninger i butikken "Yuniq". Kontant og MobilePay


Tirsdag 9. oktober kl. 18.15-19.45

“Den Maskuline og den Feminine Dynamik – den Evige Dans”

Jette Marianne. Kognitiv Terapeut, Coach, Sexolog og Foredragsholder & Bastian Larsen. Journalist, Parterapeut, Sexolog og Foredragsholder.

Jette Marianne og Bastian Larsen dykker ind de maskuline og feminine energiers univers. Hvad sker der i det seksuelle kraftfulde erotiske spændingsfelt af disse to energier – hvordan skaber vi balance, når trin og takter i dansen skaber ubalance? Oplev de to foredragsholdere når de sammen træder dansen i det maskuline og feminine kraftfelt.

Bastian Larsen. Journalist, Parterapeut, Sexolog og Foredragsholder: kontakt@bastianlarsen.dk    www.bastianlarsen.dk     https://dk.linkedin.com

Marianne. 
Kognitiv Terapeut, Master Psyk., Mini MBA Ledelse, Coach, Sexolog og Foredragsholder:  relationconsults@gmail.com    +45 2678 5992 


Tirsdag 9. oktober kl. 20.00-21.30

"Mest for Mænd - et praktisk sexologisk foredrag"

Paul-Flemming Hermann. Sexolog.

Hvis du har kørekort, kan sætte en kvikkobling på en haveslange eller afkalke en vandhane, er dette praktiske sexologiske foredrag noget for dig som mand. 

Sex er et håndværk. Det skal læres. Ligesom at det skal læres at slå et søm i en væg, høvle et bræt eller spille fodbold. Alle mænd kender de pattedyrsagtige stempelbevægelser, men vil man mere end det basale, må man efteruddannes.

Mest for mænd – et praktisk sexologisk foredrag, handler derfor om hvordan mand og kvinde er skruet sammen. Anatomisk og fysiologisk. Helt enkelt. På mekanik-, el- og hydraulikniveau.

Uh! Kan man høre nogen sige - hvad så med alle følelserne og de lange dybe samtaler uden bagkant? 

Man kan ikke føle en bil i gang, man er nødt til at lære at beherske bilen først. Og når man først har lært dét, bliver køreoplevelsen langt bedre for alle.

Mest for mænd – et praktisk sexologisk foredrag giver således et unikt og praktisk blik ind under den seksuelle motorhjelm, og giver deltagerne en række velprøvede værktøjer med hjem - klar til brug.

Det er ikke raketvidenskab – det er sex.

 www.deterikkeraketvidenskab.dk


Onsdag 10. oktober kl. 16.30-18.00

Sexlegetøj og hjælpemidler v. LUST” 

v. Anja Rane Appel Erschens fra den erotisk butik LUST

Et oplæg om og guidning i produktkendskab og viden om sexlegetøj og seksuelle hjælpemidler. Hvad findes af produkter på markedet? Hvordan virker de forskellige produkter, og hvad kan du bruge dem til og ikke til? Anja medbringer spændende ting i kufferten…

www.lust.dk 


Onsdag 10. oktober kl. 18.15-19.45

“TIK TAK & TAKTIK for par – Kend hinandens tid”

Heidi Struve. Sexolog, parterapeut, stress coach, NLP master coach.

Vi er i tiden på forskellige måder. Nogle har brug for at planlægge deres tid, mens andre lever mere impulsivt og i nuet. Ved du, hvordan du selv og din partner er i tiden, og hvad det gør for jeres parforhold og måde at være sammen på? Bliv bevidst om din egen og din partners tidsopfattelse. Tag bevidstheden med i hverdagen og bring mere harmoni ind i forholdet.Heidi Struve: Det mit virke og min passion at hjælpe mennesker på vej. Jeg er fordomsfri, åben og holder til enhver tid for øje, at vi alle har hvert vores verdensbillede. Det ligger mig på sinde, at man føler sig mødt i mødet med mig. Motto: ”Det er altid en vej”. Sexolog, parterapeut, stress coach, NLP master coach og psykoterapeut stud.

heidistruve@hotmail.com    T. 2712 2078 

 http://sexologiskolen.dk/om-os/koebenhavn/


Onsdag 10. oktober kl. 20.00- 21.30

”Datingaften for singler der gerne vil møde sig selv og en partner" 

Yazmin Fox Eisen. Praktiserende Sexolog og Parterapeut. Specialist i Vaginal-Terapi.

Aldrig har der været så mange singler, som nu. Og samtidigt er vi flere gange blevet kåret som Verdens Lykkeligste Folk. Det må betyde at vi, selv om vi er singler, og selv om vi bliver skilt, alligevel føler os lykkeligt og i god balance! Alligevel er mange interesseret i at lære sig selv bedre at kende, udvikle sig og gerne sammen med en partner, som de kan dele enten dele af, eller hele livet med. Vi er ikke afhængige af hinanden, men vi vælger kærligheden. Denne aften skal vi både meditere, tale om forhold til sig selv, og til kommede partner, grine og tale alvor. Med sikkerhed, en anderledes datingaften for alle plus 18 år. Kun adgang for singler! OBS. der er ingen seksuelle manifestationer.

+45 2670 5577     info@sexologiskolen.dk     www.sexologiskolen.dk


Torsdag 11. oktober kl. 16.30- 18.00

”TantraYoga – i Praksis”

Yazmin Fox Eisen. Sexolog og Parterapeut. TantraYoga lærer. Specialist i Vaginal-Terapi.

Vil du med en aften og lave TantraYoga? Denne yogagren er mere end 5.000 år gammel og stammer fra Nordindien. Gennem ca. 1 t. tantrayoga inkl. meditation og ca. 1/2 t. efterfølgende teori, har du muligheden for at se og mærke, hvad tantrayoga egentlig er. Der er ingen seksuelle manifestationer på kurset, men blot alm. indføring i denne yogaform.

Læs mere her +45 2670 5577     info@sexologiskolen.dk     www.sexologiskolen.dk  


Torsdag 11. oktober kl. 18.15- 19.45

”Når Sex gør Ondt - med fokus på vulvodyni og vaginisme"

Yazmin Fox Eisen. Sexolog og Parterapeut. Specialist i Vaginal-Terapi.

Mere en 50.000 kvinder i Danmark lider af vaginale smerter, svie, og kramper. Nogle hårdere angrebet end andre - men alle er de ramt! Gennem anvendelse af både Østens traditionelle sexologi, ayurveda og tantra - kombineret med moderne forskning indenfor medicin, psykologi og klinsik sexologi, kortlægges nogle af de symptomer og veje til at hele kvinden op og bringe hendes underliv og seksuelitet ind på plads, integreret som en naturlig og del af livet! Mange kvinder lider af disse gener, og mange går forgæves i behandlingssystemet, og ender i en blindgyde, med en diagnose, men uden en behandling, som hjælper dem! Den Vaginale-Terapi, består både af fysiske tryk, samt samtale terapi og øvelser. Resultaterne er vidunderlige og behandlingen hjælper hvert år mange kvinder ud at et fysisk- såvel som psykisk smertehelvede. Foredraget er for både dé som har lidelserne, såvel som partner og pårørende til, såvel som fagpersoner indenfor området.  

+45 2670 5577     info@sexologiskolen.dk     www.sexologiskolen.dk


Kulturnatten 2018 Fredag 12. oktober kl. 18.00-01.00 

Sexologiskolen medvirker for 6. år i træk! 

Vi åbner op for 8 Fantastiske Foredrag og Events om:

Seksualitet, Intimitet og Kærlighed!

Husk at købe "Kulturpas" - Vi anbefaler at komme i god tid!


Du kan købe Kulturpas til Kulturnatten hos:

7-Eleven Artillerivej

Artillerivej 50
2300 København S


Husk Kulturpas - og kom i god tid - Velkommen! 

Hvert foredrag er på ca. 30 min. Imellem to foredrag er der 10-15 min. pause, hvor du kan gå ind og ud. Der er også som altid en "Kulturbar" hvor du kan købe forfriskninger!


PROGRAM 


Kl. 18.00-18.40:

"Åbningsmeditation på Musik samt introduktion til Sexologi & Parterapi"

Sexolog & Parterapeut, indehaver af Sexologiskolen Yazmin Fox.

Åbningsmeditation og velkomst! Vi mediterer på musik. Ingen forkundskaber nødvendige. Herefter kort om hvad sexologi og parterapi egentlig er for nogle størrelser. Hvad arbejder en moderne sexolog og parterapeut med? Hvilke emner indeholder uddannelserne - og hvad trender lige nu - hvad er danskernes/ nordboernes egentlige styrker og udfordringer? Med mulighed for en personlig samtale med Yazmin, efter.


Kl. 18.45-19.15:

"Prioriter Dit Parforhold "

Louise Eistrup. Sexolog & Parterapeut.

Hvordan gør du dit parforhold til din prioritet? Alle taler hele tiden om det, men hvordan kan du rent faktisk få succes med det? At få et vidunderligt parforhold er, som mange ved, ikke noget som sker af sig selv. Et parforhold kræver en aktiv indsats, fra begge, for at blive sammen og ikke glide fra hinanden. Din kalender viser hvad du fylder dine dage op med, hvad du prioriterer og hvad du skal nå. Og er den fyldt med alle mulige ting og du ikke føler at du får den kvalitets tid med din partner som du, som I, kunne tænke jer, så er det NU du skal nulstille prioriteterne. I dag, giver Louise dig specifikke og afprøvede metoder, råd og ideer til at gøre dit ægteskab en prioritet, selv når livet, familien og arbejdet er hektisk og overvældende.

www.louiseeistrup.dk


Kl. 19.30-20.00 

"Hvis du kan flirte - kan du Alt!" 

Bastian Larsen. Sexolog, Parterapeut og Journalist.

Det moderne danske kærlighedsliv har det ikke let. Vi har 50 % skilsmisser, vi har halvanden million singler, og vi har den tvivlsomme status som den næst mest utro nation i verden. Men allerværst, vi har glemt at flirte. Ikke den lumre flirt, som skal bringe os et bestemt sted hen, men den positive interaktion mellem mennesker, der giver god energi og masser af selvværd både til hverdag og til fest. Kom til et spændende foredrag om, hvordan vi genvinder flirten i livet og begynder at smile til hinanden igen, hvad enten vi skal finde den eneste ene eller vi bare gerne vil bringe mere god energi ind i vores hverdag. Der vil være latter, gode eksempler og eventuelt et par enkle øvelser til at tage med ud i livet. Og hvis først man kan flirte bare en lille smule, så bliver al anden interaktion med andre mennesker lettere. Hvis du kan flirte, kan du alt.

www.bastianlarsen.dk


Kl. 20.15-20.45:

”Stress kontra Orgastik” 

Jette Marianne Hansen. Kognitiv Terapeut, Sexolog & Parterapeut.

Vi kigger på hvordan vi kan vi forløse vores seksuelle hjerne, det største sexorgan vi har? Kan vi i en stresset hverdag genskabe oplevelsen af vores seksualitet i glæde, kærlighed, nysgerrighed og autencitet? Vi ser på hvorfor vores mentale sundhed og smidighed er så vigtig, så stress ikke banker på, og får lov at indtage det seksuelle spændingsfelt der holder den seksuelle gnist i live i kærlighed og den kærlige livgivende seksuelle ild. Vi har uanede mentale kræfter til rådighed i hjerne og krop og fortjener, at forkæle os selv i det løft og prevent stress. Den stress der påvirker vores seksualitet. Det smukkeste livgivende, glædesfyldte i lyst, kærlighed og seksuel frihed både sammen i parforholdet og som single. Jette Marianne er 54 år, Kognitiv Terapeut, Neuropæd. efterudd., MC Psyk., Mini MBA Ledelse og Sexolog. Praksis i Sundhedshuset 2301, Islands Brygge og ved RelationConsult. 

Mobil. +45 2678 5992

Mail. relationconsults@gmail.com 


Kl. 21.00-21.30

”Egosex!" 

Heidi Struve. Certificeret Stresscoach, Certificeret NLP Master Coach, Sexolog & Parterapeut. 

Egosex, du må godt! - men tal om detDet er helt fint at onanere og objektivisere andre eller sig selv, når man er i et parforhold, hvis man er enige om det, og begge har det godt med det. Men mine oplevelser er, at der ikke altid er enighed. Først og fremmest, fordi det er noget, vi ikke taler om – jeg taler om det!

Mail: heidistruve@hotmail.com  

Mobil: 2712 2078


Kl. 21.45-22.15

“Omskæring-10 Fakta

Lena Nyhus, forkvinde INTACT DENMARK

Den fantastiske forhud – en fejring af penissens funktioner og følsomhed. I debatten om omskæring omtales mænds forhud ofte som overflødig, men er det nu sandt? Vi taler om følsomhed, edderkopper, græske guder, omskæring og alle de finurlige muligheder, som forhuden byder på for mænd og deres partnere. Kom glad med alle dine spørgsmål om penisser, forhud, omskæring og seksualitet. Fortvivl ikke hvis du er omskåret. Der er masser af muligheder. Dem kommer vi også ind på. Lena Nyhus er forkvinde for Intact Denmark – forening mod børneomskæring. Intact Denmark arbejder for alle menneskers grundlæggende ret til egen krop, til selv at definere sin seksualitet og til religiøs frihed.

lena@intactdenmark.dk  +45 20 83 37 67 (direkte)+45 9396 1030 www.intactdenmark.dk


Kl. 22.30-23.00

“Har du det sexliv du gerne vil have?

"Bastian Larsen. Sexolog, Parterapeut og Journalist.

Vi har flere singler end nogensinde før, vi har kæmpe skilsmisseprocent, og vi er den næst mest utro nation i verden. Hvad er det der går galt for kærligheden i Danmark? Vi lever ellers i en tid, hvor vi har mere frihed i vores kærlighedsliv, end vi nogensinde har haft før, og alligevel vælger de fleste mennesker at prioritere arbejdsliv, status og fitness abonnement over deres parforhold. De fleste tænker nemlig ikke over, hvad de har brug for i deres kærlighedsliv, men vælger i stedet for helt ubevidst en ramme som vores oldeforældre, og det virker tydeligvis ikke for alle. Så har du det kærlighedsliv du gerne vil have? Vi skal snakke lidt om, hvordan man finder ud af, hvad man har brug for, og hvordan man gør sin partner til sin hjælper i stedet for sin modstander. Sex og parforhold kan være en kilde til uendelig god energi og overskud eller et sort hul.Bastian Larsen: Journalist og fotograf, der har skrevet om sex og samliv gennem 25 år og samtidigt uddannet parterapeut og sexolog.

www.bastianlarsen.dk


Kl. 23.15-01.00 ca.

”En Nat med - Erotisk Tantra”

Sexolog & Parterapeut, indehaver af Sexologiskolen Yazmin Fox

Inden vi slutter helt, kan du se filmen "Erotisk Tantra - vejen til et bedre sexliv" af Yazmin Fox. Tantra er en fantastisk smuk vej, for både par og singler, Unge såvel som ældre. Dé som har kendt hinanden længe og de som lige har mødt hinanden. Vi glæder os til at fortælle dig mere. Der vil også være fælles meditation og der svares spørgsmål omkring tantra, efter filmen.  

www.sexologiskolen.dk

Facebook: Sexologiskolen


HUSK at købe Kulturpas. Velkommen til en fantastisk aften - med masser af viden og inspiration! OBS. Vi anbefaler at komme i god tid.


D. 13. og 14. oktober. Lørdag kl. 8.00-17.00 Søndag kl. 8.00-14.00

Erotisk Tantra - weekend kursus - for singler og par

Sexolog & Parterapeut, indehaver af Sexologiskolen Yazmin Fox

Erotisk tantra er en smuk lære om erotik og kærlighed. Traditionen stammer fra Indien. De ældste teknikker menes at gå mere end 5000 år tilbage. På trods af sin alder er erotisk tantra et fund for det moderne menneske.Her finder du svar på, hvordan du sætter kærligheden i højsædet, holder din lyst levende og får sex og kærlighed til at smelte sammen. Gnisten i forholdet er levende og legende, og du er tilstede i nuet, med din elskede. Sådan at sex, lyst og kærlighed bliver konstanter og naturlige dele af dit liv – noget du værdsætter, sætter tid af til og gør rum til. Noget der trækker i dine sanser og et rum du længes efter at gå ind i igen. og igen .. og igen

+45 2670 5577     info@sexologiskolen.dk     www.sexologiskolen.dk


Lørdag 13. oktober kl. 20.00- 21.30

”Den Tantriske Vej - en Mand fortæller"

Filip Leth Sexologistuderende og Tantriker med baggrund i buddhismen.

Aftenen handler om hvordan man som mand lever den tantriske vej.
Det tantriske univers er endnu ukendt for mange, det er forbundet med mange fordomme, men også med en del mystik.
I dette foredrag vil jeg åbne op for emnet “tantra” og fortælle om dets mystik og måske nedbryde nogle af de fordomme der findes. Jeg vil forklare, hvordan man inden for tantra opfatter livet - og hvordan det kan berige vores liv og seksualitet, f.eks. ved at give mere tilstedeværelse og nydelse i hverdagen og parforholdet. 
Seksualitet har stor interesse i disse tider og opfattes og dyrkes på mange måder. I den tantriske tradition dyrkes den med hele vores væsen med et sundt syn på den seksuelle energi. Tantra er måske den eneste spirituelle tradition, som lægger så stor vægt på denne mystiske kraft og fortæller, hvordan vi kan bruge den til at udvikle vores væsen. 


Søndag 14. oktober kl. 14.30-16.00

“Kender du din krop?”

Susanne Eidem. Sexologistuderende

Hvor godt kender du din egen krop? Dette spørgsmål (med flere) har over 200 danskere & nordmænd besvaret i Chrisstine Vestergaards & Susanne Eidems pilotundersøgelse. De åbne & ærlige svarene, fra både mænd & kvinder i alle aldre, vil Susanne gerne dele med jer i en åben & humoristisk ”dialog”. Nordkvinden, Susanne Eidem, på 23 år, er en av Sexologiskolens yngste elever. Hun studerer på Sexolog & Erhvervssexolog uddannelserne, og er tilmeldt Parterapeut’en. Oprindeligt er hun sangerinde, med baggrund fra et musikgymnasium i Norge & Complete Vocal Institute i København, og som foredragsholder kan hun også imponere! Kom forbi & bliv revet med af Susannes levende energi, og hør om folks private tanker omkring krop, kropsdele, seksualitet, pubertet, selvbillede, selvtillid & ekstraordinære komplimenter.

www.sexologiskolen.dk/om-os/koebenhavn/Søndag 14. oktober kl. 16.30- 18.00

”Swingerguiden fortæller"

Heidi & Jesper Christensen fra Swingerguiden

Aftenen handler om, hvad det vil sige at være Swinger - og der giver tips og triks til at finde de rigtige miljøer. 
Kom og bliv klogere på swingermiljøets historie, swingerklubbernes indretning, swingernes mødesteder, sikker sex, beklædning og meget mere. Under foredraget gives der gode råd til jer, der endnu ikke har været i en swingerklub. Drømmer du om at starte et swingerliv alene eller med en partner, så kig ind og få en god opstart af os fra 

www.swingerguiden.dk.


Søndag 14. oktober kl. 18.15- 19.45 (in english!)

“Contemplating Happiness”

Vicki Lang. Initiator & leader of celebrating International Happiness Day in Denmark on March 20th. Collage artist.

Do you want to know yourself? The real you? Being Happy is not a way of life, but lies deep within us all. How do we reach down to get to that part of us that makes us happy everyday no matter what is going on around us Deep calls to deep. If you are willing you can call to the deep within you and find your path to Happiness. Come join us along this path! With all my heart, Vicki Lang. Known mainly for her communication skills is also a personal collage artist. Her passion is people and seeing them become the best of themselves. She is the initiator of celebrating International Happiness Day in Denmark on March 20th 2017 and will continue to be celebrated throughout Denmark each year.

www.art2heart.dk


Søndag 14. oktober kl. 20.00- 21.30

”Kristendom og Sex"

Sognepræst Line Bønding/ Amager

Sjældent tænker man at kistendom og sex eller seksualitet hører til i samme sfære; eller hvis det gør, så tænker man ofte på seksualiteten, som noget, der er strenge restriktioner for, noget, der må undertrykkes: Ingen sex før ægteskabet, hænderne over dynen og ’øjet i det høje’. Som Trille sang i 70’erne: ’Ham gud han er eddermame svær at få smidt ud’. Begge dele, både Trilles og den tids opgør, og det, der gøres op med er udtryk for en dualistisk forståelse af, hvordan verden er skruet sammen: Krop og ånd er hinandens modsætninger, og alt efter, hvor man står, er det ene godt eller bedre, højere, finere end det andet. Sådan er kristendommen på mange måder overleveret i gennem århundrederne, men spørgsmålet er om det er hele sandheden om kristendommen? 
Og hvad sker der, hvis man ser kristendommen med tantriske øjne? Kunne det være befordrende for noget godt, uden at kristendommens forvanskes og bliver noget andet end kristendom?


Vi siger tak for i år og på gensyn på: 

”Sexologifestivalen 2019 - d. 4.-13. oktober"

Husk at melde dig på Nyhedsbrev på www.sexologiskolen.dk - nederst på forsiden - så får du info om Sexologifestivalen og andet spændende, først! Kh. Yazmin Fox Eisen


Multipass København 2018

Not Available

Stud. Multipass København 2018

Not Available

Tantrakursus 13.+14.10.

Not Available

Stud. Tantrakursus 13.+14.10.

Not Available

D. 5.10. Kl. 16.30-18.00

Not Available

D. 5.10. Kl. 18.15-19.45

Not Available

D. 5.10. Kl. 20.00-21.30

Not Available

D. 6.10. Kl. 16.30-18.00

Not Available

D. 6.10. Kl. 18.15-19.45

Not Available

D. 6.10. Kl. 20.00-21.30

Not Available

D. 7.10. Kl. 16.30-18.00

Not Available

D. 7.10. Kl. 18.15-19.45

Not Available

D. 7.10. Kl. 20.00-21.30

Not Available

D. 8.10. Kl. 16.30-18.00

Not Available

D. 8.10. Kl. 18.15-19.45

Not Available

D. 9.10. Kl. 16.30-18.00

Not Available

D. 9.10. Kl. 18.15-19.45

Not Available

D. 9.10. Kl. 20.00-21.30

Not Available

D. 10.10. Kl. 16.30-18.00

Not Available

D. 10.10. Kl. 18.15-19.45

Not Available

D. 10.10. Kl. 20.00-21.30

Not Available

D. 11.10. Kl. 16.30-18.00

Not Available

D. 11.10. Kl. 18.15-19.45

Not Available

D. 13.10. Kl. 20.00-21.30

Not Available

D. 14.10. Kl. 14.30-16.00

Not Available

D. 14.10. Kl. 16.30-18.00

Not Available

D. 14.10. Kl. 18.15-19.45

Not Available

D. 14.10. Kl. 20.00-21.30

Not Available