Stig Rossen akkompagneret af Carl Ulrik Munk-Andersen

Apr 03 2019 19:30 - 20:40

Dronninglund Kirke, Slotsgade 8B, 9330 Dronninglund

Stig Rossen sprang i februar 1988 ind i det danske publikums bevidsthed med sin entre i Dansk Melodi Grand Prix, hvor han efterfølgende turnerede rundt i landet med Fenders.

Fra 1987-1990 gik han på Guildhall School of Music and Drama i London og fik hurtigt sit gennembrud som skuespiller, da han blev hyret til koret i Les Miserables og blot 3 måneder senere fik tilbudt hovedrollen som Jean Valjean.

Stig Rossen har gennem de seneste år sammen med Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Keld Heick rejst landet rundt med teaterkoncerterne om Danmarks første Boyband Four jacks. Forestillingerne er så populære at efteråret byder på endnu en turne med showet ”Four Jacks for Altid”.

I 2014 kunne Stig Rossen fejre sit 25-års jubilæum som sanger.

Samme år var han med i Aarhus Teaters hidtil største musicalsatsning, Les Misérables. Stig Rossen og resten af holdet høstede efter premieren d. 21. marts stor anerkendelse for en sublim forestilling og fulde huse. Med over 30.000 solgte billetter slog den alle rekorder på Aarhus Teater, og Stig Rossen kunne d. 15. april 2014 fejre sin jubilæumsforestilling nummer 1.500 i rollen som Jean Valjean.

Stig Rossen byder på et bredt repertoire fra ind- og udland, når han i løbet af november/december måned afholder sine store julekoncerter rundt om i landet. Det har han gjort siden 1995 og for mange er det blevet en fast juletradition.

Udover musik og teater har Stig Rossen skrevet bogen ”Livet skal ikke leves på automatpilot” og er en efterspurgt foredragsholder.

I marts/april 2017 medvirkede Stig Rossen sammen med bl.a. Linda P, Martin Brygmann, Lars Hjortshøj m.fl. i den pris vindende Broadway musical SPAMALOT i Tivoli.

I januar/februar 2018 medvirker han i Chess, en klassiker på den internationale musicalscene med hits som Anthem, I Know Him So Well og mange flere. Musikken er skabt af ABBA hit-magerne Benny Andersson & Björn Ulvaeus.

Stig Rossen akkompagneret af Carl Ulrik Munk-Andersen

DKK 275.00 + DKK 25.61 fee