Støttekoncert for børn

Dec 04 2018 19:00 - 21:00

Lutherkirken, Randersgade 5, 2100 København


For tredje år i træk, slår vi dørene op i Luther Kirken til et brag af en koncert, hvor en række dygtige og hjertevarme kunstnere fra forskellige musikgenrer samles.

Formålet er at støtte og hjælpe børn i Danmark, som har mere at kæmpe med, end noget barn bør have.

Kom og oplev smuk musik og fantastisk stemning leveret af dygtige kunstnere, som med deres musikalske evner gør denne koncert til noget helt særligt!

Ved at købe din billet vil du støtte Børns Vilkår – (BørneTelefonen), Julehjælpen og Ronald McDonald Hus. 

Ronald McDonald Hus

Ronald McDonald Hus har siden sin åbning i 2002 givet mere end 2029 familier et midlertidigt hjem, mens deres barn var indlagt på Rigshospitalet. Hvert år indlægges mange børn som er alvorligt syge og mange af dem skal være indlagt længe. Det kan være svært for et barn at komme væk fra hverdagen derhjemme og de trygge rammer, det er dette tab at Ronald McDonald Hus´s personale og de frivillige prøver at rette op på, ved at skabe så familiære rammer for det syge barn og dens familie som muligt.

Børns Vilkår – BørneTelefonen

Havde i 2015 ca. 40.000 samtaler med børn og unge. Det er kun godt en tredjedel af alle de henvendelser, de får! Børnene kontakter dem for at tale om alt lige fra mobning, lektieproblemer, kærlighed og forældrenes skilsmisse til seksuel misbrug og alvorlige omsorgssvigt.

Lad os sammen hjælpe Børns Vilkår, så de kan besvare endnu flere (vigtige) opkald på BørneTelefonen. 

Julehjælpen

Julegaver til børn hvis familier er ramt af fattigdomsgrænsen

Man siger, at julen er børnenes fest. Men desværre er julen ikke lige idyllisk for alle børn.

Antallet af familier, der har svært ved at få pengene til at slå til i december (og i hverdagen), har desværre været stigende de sidste par år.

Alt for mange børn og deres familier forbinder julen med stress, fordi de ikke har råd til kalendergaver, julehygge, juletræ og gaver under træet.

Børn skal hjælpes!

Køb din billet og få en fantastisk smuk musikoplevelse, samtidig med at du støtter og hjælper børn.

Alle indtægterne fra koncerten går ubeskåret til børnene!

Billet

Not Available