Sushikursus for begyndere
Sushikursus for begyndere
From DKK 625.00
Location
Date
Description
Lær at sammensætte og lave velsmagende sushiruller som japanske sushikokke.
Sushiris er ikke de nemmeste ris at koge i verden, ja selv vejret påvirker kogningen af ris.
Mange tror, at en sushirulle er en tangplade med ris, lidt fisk og grøntsager. Jeg mener, at en sushirulle er meget mere end det, hvis du kender de japanske teknikker der ligger bag en sushirulle.
Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du rulle en sushirulle. Du kan meget nemt komme til, at rulle den for stramt eller for løst.
At lave den perfekte sushirulle kan være komplekst, det kan forklares på en enkelt måde, hvor jeg trin-for-trin guider dig til at lave velsmagende ruller.
Hvad lærer du på kurset?
Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk sushi og europæisk sushi.
Du lærer at håndtere de forskellige forstadier til kogning af sushiris.
Du lærer at koge sushiris efter japanske kogeteknikker.
Du arbejder med japanske ingredienser, der giver de unikke aromaer og smage, som kendetegner japansk sushi.
Du lærer, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr hos en fiskehandler.
Du lærer, hvordan japanske sushikokke håndtere forskellige slags fisk.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker og skærer forskellige slags fisk og grøntsager til sushi.
Du lærer trin-for-trin at lave hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).
Hvad får du?
2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).
Du vil som afslutning på kurset, lave din egen signatur sushirulle.
I alt 32 stykker sushi som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.
Om instruktøren
Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.
Om holdet
Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!
OBS: Kurset henvender sig også til familier og voksne der kommet med et barn.
Pris
625 kr. pr. person.
Hvor og hvornår?
Søndag den 3. december 2017 kl. 15.00-17.00 hos Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.
Kurset udbydes adskillige gange, find datoerne for resten af året her
Tilmeldingsfrist: Torsdag den 30. december 2017.
Faglige resultater
I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.
Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på
Der kan købes gavekort til kurset klik her
Læs mere om sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher
Referencer:
Privat: “Tak for et lærerigt og inspirerende kursus i søndags, hvor Birthe og jeg nød at være kursister i din varetægt!
Vores familie nød resultatet af anstrengelserne, og alle blev meget mætte!
Vi glæder os til at lave mange sushi stykker fremover”.
Birthe og Steen
Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.
Venue
Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S
FAQ
-
I have not received my Sushikursus for begyndere ticket via email. What should I do?
The first thing to do is check your spam/junk filters and inboxes. Your Sushikursus for begyndere tickets were sent as an attachment and can be thought of as spam by some email services. Alternatively, you can always find your Sushikursus for begyndere tickets in your Billetto account that you can access in the browsers or the dedicated Billetto app. For more help with this, read here.
-
I wish to cancel my Sushikursus for begyndere ticket and receive a refund. What should I do?
The approval of refunds is entirely at the event organiser’s discretion, and you should get in contact with the event organiser to discuss what options are available to you. To get in touch with the event organiser, simply reply to your order confirmation email or use the "Contact organiser" form on the organiser's profile. For more help with this, read here.
-
I have registered on the Sushikursus for begyndere waiting list, what happens now?
If more tickets become available you will be notified (by email) amongst others who have joined the list. Purchasing is on a first-come first-serve basis. For more information, read here.
-
Where do I find a link to an online event?
Check your order confirmation page or order confirmation email. Usually, the organiser of the event provides the details in the order confirmation email or they might send you a follow-up email with a link to their online event. You might also want to read the event description on Billetto where an event organiser should describe how to join the Sushikursus for begyndere event online. For more information on this, read here.
-
What is refund protection and why would I need it?
Refund Protection provides you with the assurance that if unforeseen and unavoidable circumstances interfere with your ability to attend an event you can claim a refund. For more information on this, read here.
Sushikursus for begyndere
From DKK 625.00