TAG DIG SAMMEN

Nov 12 2020 15:00 - 16:30

NB:  Forestillingen er målrettet medarbejdere i boligsociale indsatser i hele landet, men andre er også velkomne.

I er med til at danne os, 5 ud af 7 dage om ugen. Vi sidder foran jer og vi er til stede fysisk i klassen. Men ikke psykisk. Presset om 12-tallene sætter I højt for at lade eleverne konkurrere mod hinanden. Vi får sjældent en kommentar med på vejen. Blot et tal, der sætter rammen for, hvad jeg og min opgave er værd. Jeg er et tal. Intet andet”

                                                                                                     – Cansel, 21 år

I en tid med forsamlingsforbud, distance og virtuel undervisning, har overvejelser om skolen, samvær og fællesskab fyldt mere end nogensinde. Vi hører om elever, der savner deres klassekammerater, vi hører om hvordan fagligheden lider under online undervisning og om højskoleelever, der går glip af socialt dannende år og nære relationer.

Men hvad med dem, der ikke trives i skolen og på deres uddannelser? Med deres kammerater eller med deres lærere? Dem, der har meget fravær eller har svært ved stoffet og har meget fravær?

Tag dig sammen! – fortællinger om skole og fravær” er en samling historier, der netop sætter fokus på disse oplevelser og tematikker. Mød vores fortællere og hør om, hvorfor de aldrig kom til at trives i skolen. Hør historier om mobning, gruppepres, skolepres, forældrepres – men hvor kommer presset egentlig fra?

Undersøgelser viser, at mistrivsel rammer flere og flere unge, så måske du også genkender dig selv eller nogen, du kender, i historierne, i deres overvejelser og følelser.

Nu kan du og dine elever opleve TAG DIG SAMMEN! online - bestil billetter her, og så modtager du en vejledning til at komme til at se forestillingen!

Af hensyn til statistik og afrapportering, bedes du bestille billetter til det antal elever, du forventer vil se med.Medvirkende 
Ali, Signe, Cansel, Anna, Melanie, Dino, Minar, Lukas, Augusta, Otto, Laura, Maya

Instruktører Runi Lewerissa og Babak Vakili

Projektleder Helena Aviaja Eley

Instruktørassistent Amalie Woetmann Larsen

Video Jonas Rohold

TAG DIG SAMMEN! er støttet af Egmont Fonden
Læs mere om forestillingen her:
http://www.contact.dk/forestilling/tag-dig-sammen/

C:NTACT skaber levende møder mellem mennesker. I C:NTACTs forestillinger kan du opleve mennesker fortælle deres historier fra scenekanten. Vi giver stemme til marginaliserede grupper i samfundet for at opløse fordomme og skabe dialog.