Tag hverdagen med jorden rundt - et livsstilsforedrag om en remote hverdag

Ceresbyen 68 C, 8000 Århus
Oct 31 2019 17:30 - 20:30
Tickets DKK 350.00 - DKK 400.00
Tickets DKK 350.00 - DKK 400.00

Tag hverdagen med Jorden rundt – et livsstilsforedrag og Tapas hos in stedet restaurant MALT i Århus.

Mennesker der arbejder andre steder end på kontoret  er ifølge Gallup mere glade og langt mere produktive end andre. Mille Sjøgren og hendes mand Kristian er gået hele vejen i remote work livsstilen, kom med og bliv inspireret og få hands on tips til et mere frit og remote liv - Og ja du kan også gøre det, selvom du lige nu sidder i en fast stilling.

Foredrag og lækker tapas i restaurant Malt er inkluderet i prisen.

Foredraget handler om en anderledes måde at leve livet på - en særlig livsstil, hvor man har muligheden for at tage sit arbejde og sin familie med ud på eventyr i verden, samtidig med at man arbejder, tjener penge og plejer sin karriere. Det er så at sige bare en anderledes form for hverdag, der lige så godt kan finde sted i junglen i Panama eller i en Autocamper på tværs hen over USA, som den kan finde sted i en lejlighed på Vesterbro i København eller i et rækkehus i Sæby. De digitale nomader vælger dog ofte de to første muligheder.

Tag hverdagen med Jorden rundt handler om at fylde hverdagen med eventyr og oplevelser. Mille og Kristian har rejst Jorden rundt med deres to skolebørn. Begge forældre arbejdede, og børnene gik i skole online, mens familien rejste med autocamper gennem USA, boede hos indianere dybt inde i Panamas jungle, lavede hjælpearbejde i slumkvarterne i Colombia, boede i papirshuse i Sydkorea og meget, meget mere. Hverdagen er, hvad vi gør den til. Mille og Kristian valgte en løsning og en hverdag, hvor de kunne kombinere karriere med familieliv og deres passion for at opleve verden.

Mange mennesker drømmer måske om at rejse Jorden rundt med deres børn, flytte til udlandet eller  autocampe den gennem USA, men kan måske ikke finde modet eller økonomien til at gøre det. I foredraget kommer Mille og Kristian også ind på, hvordan man finder begge dele.

Hvis du har det ligesom Mille og Kristian, at hverdagen sgu gerne må byde på lidt mere af det hele, så er du ikke alene og du er kommet det helt rigtige sted hen.

Foredraget er også en filosofisk betragtning om, hvad vi som mennesker ønsker at kigge tilbage på, når vi sidder på et plejehjem om mange år i slutningen af et langt liv. Vil vi huske tilbage på et liv med store oplevelser, der rørte og formede os, eller vil vi se tilbage på et liv med 50 år med ens arbejds-/hverdage, som vi ikke kan skelne fra hinanden?

Mille og kristian giver dig en ordentlig indsprøjtning af energi og alle deres digitale nomadetips fra 7 år på farten.

Foredrag og lækker tapas i restaurant Malt er inkluderet i prisen. 

Vi glæder os til at se dig. 

Kærligst Mille og Kristian

Det siger andre om foredraget:

‘Jeg var til foredraget i Aarhus om at tage hverdagen med Jorden rundt og leve som digital nomade - og dét fortrød jeg ikke! Mille og hendes mand Kristian er to superlevende mennesker, der formidler med passion og humor. (Og der er virkelig gået en meget kropslig standup-komiker tabt i Kristian!). Og så var jeg vild med,  at man som publikum tydeligt kan mærke, at de to er et team. Meget velkoordineret.’ 

Birgitte Amalie Thorn 

‘SIKKE en oplevelse. Mille (og hendes mand, Kristian) er så utrolig inspirerende at høre på, og de formår i høj grad at få publikum til at føle sig inddraget og som en del af oplevelsen. Jeg har været til en del foredrag - men Mille er en af de få mennesker, som virkelig formår at skille sig ud. Hun er varm, autentisk og levende i sine beretninger, og jeg gik fra foredraget med et helt nyt gåpåmod og syn på, hvordan livet faktisk kan leves, hvis man bare tør tage springet. En stor anbefaling herfra!’

Sara Nova Bøll, 28 september

 ‘Det var en god oplevelse at møde dig i virkeligheden efter at have lyttet til din stemme gennem snart flere år. 

Til tider var du næsten som en stand up comedian! Du har en god og intelligent sans for humor.’

Peter Malling 10 oktober 2018. 

Om Mille

Mille Sjøgren: 43 år, Voiceover-artist i Millespeak, freelancejournalist, podcaster af ‘Den digitale Nomade’ og foredragsholder samt stifer af digital nomad living og forfatter til bogen Digitale Nomader.  Mor til Vigfus på 12 og Elva-Indiana på 10. Gift med videnskabsjournalist Kristian Sjøgren. Mille har været selvstændig/freelancer siden hun blev fyret fra radiostationen The Voice i 2008. Helt af egen fri vilje. Mille har boet fem år i Spanien, hvorfra hun blandt andet har styret sin virksomhed Millespeak fra. Det seneste år har hun backpacket jorden rundt i blandt andet Island, Canada, USA, Costa Rica, Panama, Colombia, Cuba, Mexico, Sydkorea, Japan og Thailand. Hun har skrevet artikler fra det colombianske højland, speaket FitnessWorld-reklamer fra Panama City og lavet podcast fra en autocamper på Island. 

Om Kristian

Kristian Sjøgren, 40 år, eventyrer, videnskabsjournalist og forfatter til blandt andet Digitale nomader, og magtfulde mikrober. Uddannet Molekylær og miljø biolog fra Ruc. Har været selvstændig siden 2012. 

Profile picture
Den digitale nomade
Hej jeg er Mille Sjøgren foredragsholder og indehaver af millespeak. Digital nomade, og har rejst hele verden rundt. Med mit arbejde og familie.
Event ended

Tag hverdagen med jorden rundt - et livsstilsforedrag om en remote hverdag

View details
Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox