THE END

Jan 11 2018 19:00 - Jan 12 2018 00:00

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København


I grænsefeltet mellem det poetiske og det brutale, sprænger det nye superensemble THE END den eksperimenterende samtids- og improvisationsmusiks rammer. Koncerten finder sted på Pumpehuset.

ALICE bliver i 2018 vidne til fødslen af et nyt ensemble, hvis medlemmer tæller så prominente koryfæer inden for den eksperimenterende musik, at vi allerede på forhånd tør kalde THE END for en supergruppe. Her udfolder højenergiske elementer af brutal noise, freejazz, alternativ rock, fri improvisation, grindcore og endda opera sig i vilde, melodiøse lag af musikalsk skønhed, der skubber til selve forestillingen om, hvordan ny eksperimenterende musik kan lyde.


Det enestående stærke line-up består af den mangeårige Deerhoof-trommeslager Greg Saunier, som for første gang befinder sig i et skandinavisk musikalsk samarbejde, de to innovative blæsere Mats Gustafsson (The Thing, Fire! Orchestra m.fl.) og Kjetil Møster (The Core, m.fl.) på saxofon og vilde elektroniske effekter, forsangeren Sofia Jernberg (Paavo) med den kolossale stemme, samt den hårdtslående grindcore-trommeslager, Anders Hana (Noxagt, Ultralyd m.fl.), på guitar og trommer.


Når de i januar drager ud på deres første tour nogensinde, følges jomfrurejsen op af et ophold i den norske by, Bergen, hvor ensemblet vil indspille deres første plade, den selvbetitlede 'THE END', som udgives på det britisk-baserede label, RareNoise Recordings. Man kan roligt forvente at få skubbet til sine musikalske grænser til denne unikke koncertoplevelse, når ALICE præsenterer begyndelsen på en helt ny gruppe på Pumpehuset!

Billet

Not Available