Tilgivelse på sjælsplan

Jan 19 2019 12:00 - 15:00

Det Åbne Rum, Østbanegade 13, 2100 København Ø

Tilgivelse på sjælsplan


Arrangementet handler om transformation på sjælsplan - helt konkret og jordnært. Du bliver vidne til en autentisk fortælling, hvor vedkommende befinder sig i en livskrise og står ved et afgørende valg. Et valg, der vil ændre livet for altid.

4 afgørende trin

Intet menneske kan sige sig fri af bekymring, irritation og vrede. Vi dømmer og fortæller historier. Det er deri, fængslet består set fra et åndeligt perspektiv. Ønsker du at blive i dit fængsel, eller vil du ud i friheden og opleve indre fred og vedvarende glæde? Fire konkrete trin sætter dig fri – kom og hør om dem.

Mød Den Fredelige Kriger, Pia Glavind, der til dagligt arbejder som spirituel psykoterapeut: www.piaglavind.dk

Tankesystemerne Frygt og Kærlighed

Ved dette arrangement får du faglig viden og konkrete værktøjer. Men du får også mulighed for at være i dialog med et menneske, der kender vejen ud af det mentale fængsel og mestrer teknikken. Stil spørgsmål eller lyt i tavshed. Uanset hvad du vælger, vil dette arrangement give dig stof til eftertanke og du vil sandsynligvis, se dit liv i et helt nyt perspektiv.

Arrangementet lægger op til, at man som deltager finder inspiration til at se sit liv og dets hændelser i et nyt lys. Dele af vores liv er fyldt med smerte. Modstand, kriser og udfordringer kan låse os fast i lidelse, men vi har altid et valg. Det er dette valg, arrangementet handler om, og du får praktiske anvisninger med hjem.

Spirituelle fortællinger fra hverdagen® 
handler om at bruge livets hændelser til sjælelig vækst. Det er i hverdagen, vi får mulighed for at træne, øve og højne vores visdom. Men hvordan omsætter vi hverdagshændelser til spirituel visdom? Det får du et bud på ved Spirituelle fortællinger fra hverdagen®.

Der serveres kaffe/te og frugt. Stemningen er afslappet og uformel.

Paid Ticket

Not Available