Tør du slå op med Facebook ??

Frederiksgade 78 C, Aarhus C 8000
Mar 14 2018 15:30 - 17:00
Tickets Free
Tickets Free

Tør du slå op med Facebook? - TV MIDTVEST gjorde...i 14 dage

Hør hvordan, når digital chef Nadia Nikolajeva fortæller, hvordan bruddet med Facebook påvirkede trafikken og redaktionelle beslutninger på stationen og deltag i diskussionen om forholdet med Facebook - er det den ideelle partner eller er det usund afhængighed ?


TV MIDTVEST, med Nadia Nikolajeva i spidsen, tog i januar 2018 en modig beslutning og slog op med Facebook. Forholdet var begyndt at lide under Facebooks evindelige humørsvingninger og ubeslutsomme adfærd – ændringer i algoritmer og uforståelige benspænd. Tiden var inde til et clean cut.

Cølibatet varede i 14 dage og betød ingen deling af noget som helst fra TV MIDTVEST.

Og hvad skete der så i de 14 dage? Kunne stationen leve uden Facebook? Kunne læserne finde indholdet og hvor længe blev de på siden? – og hvordan fik cølibatet indflydelse på indhold og tal?

Kom og hør redaktionelle betragtninger og tal-facts når Nadia Nikolajeva, beretter om bruddet med Facebook og deltag i debatten om forholdet mellem Facebook og nyhedsmedier.

Læs Nadias artikel om bruddet.

Arrangementet er gratis og afholdes af DMJX - Kurser og Videreuddannelse, i et samarbejde Århus Stiftstidende og DONA

Målgruppe: redaktører, journalister og ledere (indhold og digitale) og digitale indholdsproducenter på regionale medier (tv, avis og net) og andre med interesse i journalistik og sociale medier

DMJX-gå-hjem-møder griber relevante tendenser og vigtige emner. Vi samler branchefolk til kvalificeret videndeling, diskussion og netværk i en uformel, konstruktiv atmosfære.Vores arrangementer er ofte og helst udviklet i samarbejde - Har du en idé? så kontakt cz@dmjx.dk

Event ended

Tør du slå op med Facebook ??

View details
Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox