Tradono Market @ DOK5000 // Odense

Nov 13 2016 10:00 - 16:00

DOK5000, Havnegade 18, 5000 Odense C

TRADONO MARKET

Tag din ven og veninde, kæreste, mor, far, søster eller bror under armen og kig forbi til secondhand shopping med musik i baggrunden i fede lokaler på DOK5000.

// SØNDAG 13.NOVEMBER KL.10-16 // DOK5000, ODENSE C

#TRADONOMARKET er et moderne loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories. Markedet består af mere end 80 stader, som er nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, stilbevidste personer, brugere på Tradono m.fl. Markedet har tidligere været afholdt bl.a. på Israels Plads i København og Godsbanen i Aarhus. Sidste gang i København kiggede mere end 5.000 skønne købelystne mennesker forbi, og stadeholderne solgte i gennemsnit for 4.000 kr.

VIL DU VÆRE STADEHOLDER?
Har du som mand eller kvinde god stil og alt for meget lækkert tøj liggende derhjemme, som du ønsker at veksle til kontanter? Det kan være alt fra tøj, sko, eyewear, hårprodukter, smykker, etc., Der er intet krav om at det kun skal være luksus, highstreet eller vintage - så længe det er i pæn stand, god stil og prissat korrekt. En stade koster 399 kr. inklusiv bord, stol og poser til dine kunder. Du må medbringe op til 2 tøjstativer og må gerne dele staden med én.

KOM MED!
For kun 40 kr. kan du komme med til en hel dag med secondhand shopping med det bedste udvalg af modetøj for mænd og kvinder. Gør dig nogle kup i både den dyre og den billige ende, og find de ting du har ønsket dig! Når man shopper secondhand er der dobbelt på indholdet i poserne, op samvittigheden forbliver ren. Kom og vær en del af kampen mod tøjspild, og få dig en opdateret efterårsgarderobe samtidig.

Stade Kvinde

Not Available

Stade - Mand

Not Available

Entré

Not Available