Tradono Market @ Papirhallen // København 12.3 -17

Mar 12 2017 10:00 - 17:00

Papirhallen, Trangravsvej 22, 1436 København


TRADONO MARKET

Tag din ven og veninde, kæreste, mor, far, søster eller bror under armen og kig forbi til secondhand shopping med musik i baggrunden i fede lokaler i Papirhallen på Papirøen.

// SØNDAG 12.MARTS KL.11-17 // PAPIRHALLEN, 1436 KØBENHAVN K

#TRADONOMARKET er et moderne loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories til mænd og kvinder. Markedet består af fashionable stader, nogle nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, stilbevidste personer, brugere på Tradono m.fl. Markedet har tidligere været afholdt bl.a. på Israels Plads og Docken i København og Godsbanen i Aarhus. Udendørs markederne trækker helt op til over 4000 besøgende, og stadeholderne sælger i gennemsnit for 4.000 kr til vores markeder.

KOM MED!

For kun 30 kr. kan du fra 11-17 komme med til en hel dag med secondhand shopping med det bedste udvalg af modetøj for mænd og kvinder. Gør dig nogle kup i både den dyre og den billige ende, og find de ting du har ønsket dig! Når man shopper secondhand er der dobbelt på indholdet i poserne, op samvittigheden forbliver ren. Kom og vær en del af kampen mod tøjspild, og få dig en opdateret garderobe samtidig.

TØR DU IKKE VENTE?

Så køb din VIP ENTRANCE billet nu, og vær bland de eneste 100 personer, der får adgang mellem 10-11, hvor stadeholderne står klar med de allerbedste ting - kun for dig.

VIL DU VÆRE STADEHOLDER?

UDSOLGT - Har du som mand eller kvinde god stil og alt for meget lækkert tøj liggende derhjemme, som du ønsker at veksle til kontanter? Så er det med at købe din billet nu. Det kan være alt fra tøj, sko, eye-wear, hårprodukter, smykker, etc., Der er intet krav om at det kun må være luksus, highstreet eller vintage - så længe det er i pæn stand, har god stil og er prissat korrekt. En stade koster 420 kr. inklusiv færdigopstillet bord og stol, samt poser til kunderne. Derudover står vi for at stille nogle prøverum og spejle op til rådighed. Du må medbringe op til 2 tøjstativer og må gerne dele staden med én. En stade er 3 x 2,4 m. Som stadeholder, modtager du praktisk info på den mail du har registreret hos Billetto, mandagen inden markedet afholdes.


Ønsker du at deltage som virksomhed, bedes du skrive til event@tradono.com for mere information.

Refundering eller ombytning af købte billetter er ikke muligt. Vælger du derimod at sælge din stand videre, bedes du sende os en mail med oplysninger på den nye stadeholder, til event@tradono.com

Spørgsmål omkring vores markeder kan stilles på event@tradono.com, eller på vores facebook side: Tradono Market

Stade

Not Available


Entré 11-17

Not Available


Leje af tøjstativ & 45 stk bøjler

Not Available


VIP ENTRANCE 10-11

Not Available