Vandretur på Stevns Klint for kvinder

Sep 19 2020 10:00 - Sep 20 2020 17:00

Tag med på 2-dages Vandretur for kvinder på Stevns klint’s “trampesti”, sammen med Amanda Lagoni.

Vi sensommeren med nogle kilometer i benene, mens vi hygger os, omgivet af den smukke natur på Stevns. Og om aftenen skal vi nyde lækker mad og åben ild i en tipi og ligge i blød i en udendørs hottub.

Vi starter Lørdag d. 19/9 kl 10 fra Holtug Kridtbrud. Her fra går vi de ca 20 km til Rødvig Ferieby. Vi spiser egne medbragte madpakker og i får snacks undervejs.

Ved ankomst er der mad og bål i tipien og mulighed for et afslappende markbad i udendørs hottub.

Vi overnatter i Rødvig Ferieby i deres store hytter, og her bor man maks 5 kvinder sammen i hver hytte.

Søndag morgen er der økologisk morgenmad i tipi’en og så går vi de ca 20 km tilbage til bilerne ved Holtug Kridtbrud. Undervejs får vi frokost samt snacks i pauserne.
Der kan maksimalt være 23 deltagere på turen.

al mad og drikke på turen er økologisk, og der bliver serveret vin, øl og saft lørdag aften.

Du skal bare medbringe 2 liter vand, skiftetøj, badetøj, evt regntøj, toiletsager og en madpakke til frokost lørdag. ALt andet er der sørget for.

Kørsel kan koordineres i en lukket gruppe på Facebook når vi nærmer os turen.

Turen koster 1495,- og inkluderer snacks og aftensmad lørdag, drikkevarer, overnatning lør-søn, bål i tipi, mulighed for hottub, morgenmad søndag, og frokost og snacks søndag. Al mad og drikke er økologisk.Ved billetkøb samtykker du i, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader , uheld el lign, står du selv for transport og behandling. Vi vil være behjælpelig så godt vi kan.

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox