Vi Elsker Zumba

Sep 01 2018 15:00 - 17:00

Geels Pl. 40, 2830 Virum, Denmark, Geels Plads 40, 2830 Virum


Event: 1.9.18 kl 15-17

Virumhallerne, hal 1
Geels Pl. 40, 2830 Virum

TIL FORDEL FOR BØRNETELEFONEN. 


Kom og dans for en god sag. Vi fylder Virumhallen med danseglade Zumba-elskere.

Jeres værter for dagen er:
Kira Eggers (arrangør), Audrey Castaneda, Henrik Heidelbach og ikke mindst Zumba - instruktør Morten "Manse" Kristensen. En institution i zumba-miljøet. Manse har altid sine hold helt booket, og det gælder om at booke sig ind i god tid, til Manses timer. Han er meget populær, hvilket selvfølgelig betyder, at vi er ekstra glade, for at have ham ombord. HVORFOR: 

Sommeren er desværre ved at nå vejs ende, vi skal i gang igen! Kickstart motionen med to timers zumba (indlagt pause til at få lidt at drikke, etc.), sammen med os, og få et stort smil på læberne samtidig. Sved på panden, god musik og masser af mennesker at dele oplevelsen med! 

Henrik husker I måske fra TV, hvor han ved Kira Eggers´ professionelle kost-hjælp og en masse Zumba, tabte 20 kilo. Nu har han tabt 40 kilo i alt, men mangler de sidste 20! Hjælp Henrik med at tabe sig og nå sin drøm. Henrik elsker Zumba og vi ved, han kan smide de sidste kilo sammen med en masse glade og motiverende zumba-dansere. Erfarne som uaerfarne. 

Primært handler det om at have det sjovt, og derfor har vi selvfølgelig Audrey Castaneda med, som er både dygtig til dans, men også har en strålende og morsom personlighed, der når helt ned til de bagerste rækker af salen. Hun danser med og spreder sit gode humør. Med os, har vi som nævnt også en af Danmarks mest populære Zumba-intruktører, Manse!

Manse underviser, vi andre danser med. Kira Eggers´ evner til at danse zumba er omtrent 0. Men hvad gør det, når man har det sjovt! Med jeres hjælp, skal hun nok lære det. Vi regner med, at turnere Danmark tyndt, hvis dette bliver en succes.

TIL FORDEL FOR BØRNETELEFONEN: 

BT modtager hvert år 100.000 henvendelser hvoraf kun 50.000 bliver besvaret grundet manglende ressourcer. Vi vil gerne støtte op om de frivillige der knokler løs, for at hjælpe børn i nød i Danmark.

Pssst! Når de to timer gået, vil Henrik, Audrey og Kira gerne sige et par ord. Både om Henriks rejse til vægttab, men også om Sense-livsstilen, som Audrey er stor tilhænger af. Det står en frit for, om man vil deltage i dette og er inkluderet i billetprisen. Det drejer sig om en halv times tid. 

Paid Ticket

DKK 150.00 + DKK 16.24 fee