Vild Vin Festival

May 20 2017 17:00
May 21 2017 00:00
Tickets DKK 250.00
Tickets DKK 250.00

Vild Vin Festival samler en række af Danmarks fineste vin-importører til en løssluppen 4-timers smagning af vilde vine* i en gammel slagtehal i Kødbyen. Med én billet får du udleveret et smageglas og går så på opdagelse uden at bekymre dig om andet end smagen, selskabet og, hvilke vine du skal købe med hjem. Ikke noget halløj med chips eller småpenge. Forvent op til 10 forskellige importører med omkring 50 forskellige flasker du kan smage i alt...hvis du kan nå det hele!

Du får smagt vine på stribe og kan desuden købe billet til en af vores vin-middage af de gode kokke i foodoir. Selv uden billet er du velkommen til at komme og hænge ud i vores bar, som er åben helt til kl 24 og købe vin per glas eller flaske til venlige priser.

Vild Vin Festival - kl 17 - 21

Vild Vin Baren - kl 17 - 24

Vild Vin & Mad - kl 18 og 19.30 (se menuer på www.vildvinfestival.dk)

*Vilde vine er vores fuldstændigt ikke-certificerede betegnelse for vine, der primært laves hos mindre producenter med en forkærlighed for naturlig gæring, ingen svovl og respekt for naturen. Nogen kalder det naturvine. Vi holder det til en slags biovine, der nogle gange er øko, til tider natur på demeter-måden og altid er spændende. Importørerne står klar til at sige et par ord om, hvorfor de har valgt lige vinen du smager på, før de tilbyder smagsprøven på det næste glas. Så lærer du måske endda noget om vild vin, men vigtigst af alt, så får du lov til at drikke det i ro og mag i godt selskab!

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox