Opret din Movember kampagne online

Arrangerer du et Movember velgørenhedsevent? Brug Billetto til at opsætte din Movember indsamlingskampagne på kun få minutter. Følg trinene nedenfor og se hvordan.


1. Vælg titel & sæt datoen


Arrangerer du et velgørenhedsevent, som løber i hele november måned eller er det en engangsforestilling? Navngiv din indsamlingskampagne, vælg dato(er) og sted (i tilfælde af, at du afholder et event).


2. Beskriv begivenheden


Lav en beskrivelse af dit event og inkluder billeder (af dig selv, dit overskæg eller dit Movember-teams før og efter billeder af snotkammen). Ved du ikke, hvad du skal skrive? Få inspiration her 11 spot-on Billetto eventbeskrivelser . Tips: På udkig efter sponsorater? Skriv i detaljer, hvilke fordele hver sponsor modtager ved at afgive donation til din indsamling eller brug denne plads til at opdatere dine ugentlige mustache-fremskridt.


3. Tilføj muligheder for donationer


Du kan vælge "Donation" som en mulighed i din indsamlingskampagne. En "Donation" giver dig mulighed for, at modtage et hvilket som helst økonomisk bidrag. Hvis du vil opsætte et bestemt donationsbeløb, kan du vælge en billettype og omdøbe den til noget andet, som giver mening i forhold til din indsamling. Hvis du ønsker, at det skal være muligt, at donere et bestemt beløb i bytte for en bestemt fordel, kan du vælge en billettype og tilføje antal, for at fastsætte, hvor mange, der kan byde ind på dette. Eksempel: Hvis du arrangerer et Movember velgørenhedsløb, kan du tilbyde sponsorer at donere et bestemt beløb mod at få deres logo på T-shirts, vandflasker eller målbannere. Opret billettyper til netop disse formål og beskriv detaljerne for hver billettype i din eventbeskrivelse. Husk, at sætte antal på billettyperne, så du undgår at have 50 forskellige logoer på en enkelt T-shirt.


4. Upload et billede, offentliggør & del


Husk at uploade et billede til din velgørenhedskampagne. Har du ingen idé om, hvilket billede, du skal bruge? Så tjek disse ud 11 spot-on Billetto eventbilleder eller brug gratis stock-billeder fra nogle af de bedste sider, vi har set

Opret din Movember indsamlingskampagne nu

Lad os gøre det

Brug for inspiration?

Tjek disse Movember velgørenhedsevents ud og bliv inspireret Inspiration fra 5 tidligere Movember-kampagner