Få dit event forrest

og i fokus med Billetto

Skræddersyet og kreativ promotion, er dét, der adskiller Billetto fra andre platforme.

Vi er til stede før, under og efter dit store event.

Billetto.dk er designet til at opdage, følge og dele events og vi forlænger denne funktion gennem vores øvrige digitale platforme,

såsom vores ugentlige og dedikerede nyhedsbreve, blog posts og via vores sociale medier.

Her er din chance for at få dit event forrest og i fokus på Billetto.

Indhold i nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev profilerer de største events og indeholder vores varmeste anbefalinger. Vi segmenterer på indhold og målretter til specifikke modtagere.

Læs mere

Forsidebanner

Vores dynamiske forside faciliterer en unik søgefunktion, som kombinerer stil og kvalitet med sprød data, der gør, at forsiden aldrig ser ens ud to dage i træk.

Læs mere

SoMe annoncering

Vores posts er målrettede og vi engagerer os dagligt med vores eventarrangører, for bedre at kunne understøtte deres virtuelle tilstedeværelse og dele glæden.

Læs mere

Kreativt indhold

For at understøtte billetsalget, bruger vi dit events stærkeste budskab til at fortælle historien og levere eksklusivt indhold, som ikke fås andre steder.

Læs mere

Dedikeret nyhedsbrev

Dit helt eget nyhedsbrev spækket med inspirerende og engagerende indhold. Der er ingen reklamer eller andre distraktioner. Kun dit event.

Læs mere

Komplet kampagne

En komplet eventkampagne er til dig, der ønsker at sprede ordet om dit event med den størst mulige rækkevidde.

Læs mere

Dit internationale netværk

Med kontorer i London, Berlin, Amsterdam, Stockholm, Copenhagen og Oslo, er Billetto et globalt foretagende. Vi udformer cross-country strategier og analyserer potentialet for hvert event på de specifikke markeder. Køber de tyske festivalgængere deres billet tidligere end dem i UK? Eller storkøber vi danskere på forhånd, hvorimod vores svenske naboer køber billetten i døren? Spørg os! Baseret på vores research, vil du modtage en skræddersyet promotion plan, hvor dit event kan gå live i alle lande med ét klik.Vi har målgruppen

Hemmeligheden bag at få deltagere til dit event, er ikke at nå ud til flest mennesker, men at nå ud til de rette mennesker. Har du ingen idé om, hvem der køber dine billetter? Billetto har løsningen. Vores dedikerede dataingeniører giver dig et fuldkomment indblik i, hvem din målgruppe er. På den måde kan vi sammen tilpasse promoveringen og kommunikere direkte med dit eventpublikum — lige der, hvor de befinder sig.

Case: The Color Run
Ambitionen

At lancere The Color Run i de skandinaviske markeder og lede promovering, reklame, billetsalg og sponsorater for 20 løb fordelt på de største byer i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Løsningen

At forberede Billettos lokale teams til at producere medieplaner og -samarbejder, koordinere digitale og fysiske aktiviteter inklusiv konkurrencer, afstemninger, promoverende events og tv/radio kampagner.

Resultatet

Succesfuld lancering i skandinavien og store mediesamarbejder med danske, svenske og norske tv/radio/web forelæggere og bloggere. 30% af alle billetter blev solgt via unikke early bird kampagner.


Alle early bird billetter blev udsolgt på 10 minutter

Få dit event forrest og i fokus


Få det fulde overblik over hvilke muligheder du har som arrangør, og hvilke promoveringsformer vi kan tilbyde.