Apple Flower Festival presents

APPLE FLOWER FESTIVAL 2014

May 31 2014 12:00

to Jun 01 2014 17:00

No Tickets Available


Description

Kære venner af Apple Flower Festival,

Vi har sammen fejret æbletræernes blomstring på Lilleø og fået lagt grundstenen til en festlig, hyggelig og smuk tradition. Jeres bidrag til stemningen har været ligeså vigtig, som musikernes og kokkenes. Vi betragter jer derfor som en del af appfleflowerfamilien.

Vi er en ung arrangørforening og læringskurven er stejl. Fra 1. til 2. år satte vi deltagerantallet op med knap 50%. Der var en fed stemning begge årene, vi har dog besluttet i år, at udbyde knap 10% færre billetter end i 2013.

Som alle ved spiller vi musik om natten, hvilket kan forstyrre nattesøvnen. Derfor kommer der i år to campingområder Apple Camp og Quiet Camp.

Apple Camp ligger ned til havet, ikke langt fra scenen. Quiet Camp kommer til at ligge på den anden side af vejen, hvor der kommer børne-nattevagter, så forældre trygt kan vælge at feste mens de mindste sover.

Vi håber du igen har lyst til, at være med til at skabe noget smukt sammen med os til festivalen, som i år holdes 31. maj til 1. juni, 2014.

Billetprisen er DKK 1366, - for voksne og DKK 666, - for børn. Dette inkluderer frokost ved ankomst lørdag, festmåltid lørdag aften, overdådig brunch søndag og fri bar for børn og voksne (øl, vand, most)

Detaljer om programmets indhold, maden og musikken, vil løbende blive annonceret på vores hjemmeside www.appleflowerfestival.dk og på www.facebook.com/AppleFlowerFestival

Vi glæder os til at byde Jer velkommen til Apple Flower Festival, 31. Maj -1. juni, 2014.

Blomstrende hilsner,

Kenneth Bager & Claus Meyer

Tickets

Voksen

Not Available

Inkluderer fri bar hele vejen (øl, vand, most) foruden frokost og middag lørdag samt brunch søndag.

Barn (3 - 15 år)

Not Available

Inkluderer fri bar hele vejen (vand og most) foruden frokost og middag lørdag samt brunch søndag.

Telt i Apple Camp - 2 pers.

Not Available

Oplået telt til 2 personer i APPLE CAMP

Telt i Quiet Camp - 2 pers.

Not Available

Oplået telt til 2 personer i QUIET CAMP

Pay over 24 months available with

You may also be charged a transaction fee at a rate determined by your card type