BizCoach.dk presents

Enneagram kurser

Aug 15 2012 21:00

to Aug 21 2012 18:00

No Tickets Available


Description

Er du NYSGERRIG på Enneagrammet? Så kom på kurser om aftenen i efteråret - Nyt hold starter til August!

På nogle berigende og underholdende aftner, vil jeg inspirere dig til at blive en endnu bedre udgave af dig selv

At hjælpe dig er nemlig min passion!
Kom og byt din tid med fornyet energi og motivation. Ved at tilmelde dig NU er du sikret nogle underholdende og indsigtsfulde aftner iEnneagrammets tegn.


Igennem indsigt i persontype værktøjet Enneagrammet og og viden om din egen type, du vil få aha-oplevelser i relation til dine styrker og faldgruber samt berigende indsigter i forhold til dine relationer med andre. Du "risikerer" også at dit parforhold pludselig blomstrer og/eller begynder at give  meget mere mening!

Aftnerne er en sammenhængende række af temaer, startende med introduktion samt identifikation af din persontype - over til bl.a. instinkter, kærlighedssprog, kommunikation, konflikt-forebyggelse og meget mere.På den sidste aften er temaet Team, og her spiller vi BizCoach's hylende sjove og lærerige  team-spil Enne@Game. 

 

Michael's undervisnings stil er "EduTainment", dvs. seriøs og indholdsrig undervisning, masser af deltager aktivitet, indsigtsfulde værktøjer, krydret med masser af humor som altsammen flyder sammen til en lærerig og sjov oplevelse.

______________________________________________________________________________________________________


Din PERSONLIGE pakke

På fire indholdsrige og underholdende aftner introduceres du til persontype værktøjet, Enneagrammet. Du vil angiveligt identificere din person-type og få aha-oplevelser i relation til din adfærd, dine styrker og talenter, samt få forklaringer på "hvad der er galt med de andre". Du vil også få værdifulde indsigter i relation til dit parforhold og andre nære relationer. Pakken inkluderer tillige en hel række af effektive og let tilgængelige værktøjer i lækkert design.

21.08.12 - Enneagrammet Intro I

29.08.12 - Enneagrammet Intro II
04.09.12 - Enneagrammet & Instinkter
11.09.12 - Enneagrammet & Kærlighedens 5 sprog
______________________________________________________________________________________________________

Din BUSINESS pakke
På de fire aftner med fokus på job-relaterede områder, får du værdifulde indsigter i effektiv og konfliktfri kommunikation samt gode praktiske værktøjer til at forbedre samarbejde og trivsel på din arbejdsplads (dit team). Snyd ikke dig selv for disse aftner, de har allerede positivt forandret mange tidligere kursisters hverdag. Pakken inkluderer tillige en hel række af effektive og let tilgængelige værktøjer i lækkert design.
23.10.12 - Enneagrammet & Kommunikation I
30.10.12 - Enneagrammet & Kommunikation II
13.11.12 - Enneagrammet & Konflikt forebyggelse
27.11.12 - Enneagrammet & Team
______________________________________________________________________________________________________
Bestil BEGGE PAKKER samtidig - KUN kr. 2.450,-

Du ønsker kun nogen aftner?
Kursister som har deltaget på tidligere forløb kan tilmelde sig enkelt-aftner for kr. 400,-/aften. VÆlg til højre de aftner du ønsker.
______________________________________________________________________________________________________

Sted: BizCoach/La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C
         (gratis parkering!)

 

UnderviserMichael Groser

 

Priser er inkl. moms, materialer samt kaffe/the/vand og snacks.
Efter tilmelding modtager du en faktura via E-mail.

*)  (kræver Intro hos BizCoach eller anden Enneagram udbyder).

Tickets

Din PERSONLIGE pakke

Not Available

Intro I, Intro II, Instinkter og Kærlighedens 5 sprog. På fire indholdsrige og underholdende aftner introduceres du til persontype værktøjet, Enneagrammet. Du vil angiveligt identificere din person-type og få aha-oplevelser i relation til din adfærd, dine styrker og talenter, samt få forklaringer på "hvad der er galt med de andre". Du vil også få værdifulde indsigter i relation til dit parforhold og andre nære relationer. Pakken inkluderer tillige en hel række af effektive og let tilgængelige værktøjer i lækkert design.

Din BUSINESS pakke

Not Available

4 aftner. Kommunikation I Kommunikation II Konflikt forebyggelse Team På de fire aftner med fokus på job-relaterede områder, får du værdifulde indsigter i effektiv og konfliktfri kommunikation samt gode praktiske værktøjer til at forbedre samarbejde og trivsel på din arbejdsplads (dit team). Snyd ikke dig selv for disse aftner, de har allerede positivt forandret mange tidligere kursisters hverdag. Pakken inkluderer tillige en hel række af effektive og let tilgængelige værktøjer i lækkert design.

PERSONLIG og BUSINESS pakke

Not Available

Køb både den PERSONLIGE og BUSINESS pakken og opnå en attraktiv besparelse.

Pay over 24 months available with

You may also be charged a transaction fee at a rate determined by your card type